Modint


VERWACHT: DE CORPORATE FASHION AWARD 2004; EEN WAAR SPEKTAKEL

Wegens groot succes reikt Holland Career & Workwear (HCW), ledensectie van ondernemersorganisatie MODINT, in maart 2004 wederom de Corporate Fashion Award uit. De award wordt uitgereikt aan het bedrijf en/of de instelling, die op meest treffende wijze zijn gewenste imago heeft doorgevoerd met behulp van zijn bedrijfs- en corporate imagekleding. De jury is veelzijdig en professioneel en bestaat uit Michel de Boer (Studio Dumbar), Liesbeth in t Hout (Design Academy Eindhoven) en Jort Kelder (Quote).

Corinne van de Erve, voorzitter van het organiserend comité: Steeds meer bedrijven zien het belang van goede bedrijfs- maar ook corporate imagekleding in. Naast de veiligheid en goede werkomstandigheden die deze kleding het personeel biedt, zien diverse ondernemingen passende bedrijfskleding als hét visitekaartje van hun onderneming en dé manier om hun gewenste imago uit te stralen. Het zijn tenslotte de mensen waar het om draait.

De Corporate Fashion Award zal tijdens een groots opgezette, feestelijke, bijeenkomst voor pers, leden, relaties en afnemers in een sfeervolle locatie worden uitgereikt. Om een zo groot mogelijke diversiteit aan bedrijven een kans te geven de award te winnen, is een onderverdeling gemaakt in de categorie workwear en de categorie corporate wear.
Holland Career & Workwear nodigt de gehele Nederlandse kledingbranche uit, om bedrijven te nomineren, die volgens hen in aanmerking voor de Corporate Fashion Award 2004 moeten komen en daarmee de opvolger worden van vervoersonderneming Connexxion.
Door zoveel mogelijk ondernemingen hun stem te laten uitbrengen, hoopt HCW een bijdrage te leveren aan het positieve imago van de Nederlandse kledingbranche in het algemeen en bedrijfs- en imagekleding in het bijzonder.
2 juli 2003