Versatel Telecom International NV


- PERSBERICHT -

Versatel sluit meerjarig IP VPN contract met Dura Vermeer Groep

Amsterdam, 21 juli 2003. Versatel Nederland B.V. heeft vandaag bekendgemaakt dat het een meerjarig contract heeft gesloten voor de levering van datacommunicatie diensten aan Dura Vermeer Groep. Versatel koppelt in totaal 53 locaties tot het Dura Vermeer Virtual Private Network (VPN). Bovendien zal Versatel in de toekomst de afhandeling van het vaste telefoonverkeer van het bedrijf gaan verzorgen. Het contract vertegenwoordigt, inclusief het telefoniedeel, een totale waarde van ongeveer 3 miljoen.

Ir. Coen Vermeer, vice voorzitter van de Raad van Bestuur van Dura Vermeer Groep: "Dura Vermeer Groep NV is een concern, dat actief is in bouw en infrastructuur. Met een omzet van 1 miljard en circa 4000 medewerkers behoort Dura Vermeer tot de top van de Nederlandse markt. De vestigingen bevinden zich door heel Nederland. Wij zochten een hoogwaardige en bovenal betrouwbare oplossing voor de afwikkeling van dataverkeer tussen al onze vestigingen. Wij kozen voor Versatel vanwege de indrukwekkende staat van dienst die het bedrijf heeft opgebouwd als het om IP VPN netwerken gaat. Maar ook de additionele besparing op ons telefoonverkeer was doorslaggevend voor dit contract."

Met VPN diensten kunnen diverse klantlocaties efficiënt en transparant met elkaar verbonden en flexibel opgewaardeerd worden. Versatel levert en beheert het complete netwerk, inclusief apparatuur op locatie en voorziet in een uitgebreide eindgebruikersrapportage.


-EINDE-

Versatel Nederland B.V. is onderdeel van Versatel Telecom International N.V. (Euronext: VRSA). Versatel heeft haar hoofdkantoor in Amsterdam en is een concurrerende telecommunicatie operator en toonaangevend alternatief voor de voormalig monopolistische telecommunicatieaanbieders in haar thuismarkten in de Benelux en regionaal Duitsland. Versatel, opgericht in oktober 1995, is in het bezit van volledige telecommunicatielicenties voor Nederland, België en Duitsland en telde op 31 maart 2003 circa 860.000 klanten en ruim 1.242 werknemers. Versatel heeft een op eigen faciliteiten gebaseerd breedbandig netwerk dat gebruikmaakt van de modernste netwerktechnologieën om aan bedrijven breedbandige spraak-, data- en internetdiensten te bieden. Versatel is een beursgenoteerde vennootschap die een notering heeft aan de Euronext Amsterdam (VRSA). Meer nieuws en informatie is verkrijgbaar via http://www.versatel.com.



Versatel Telecom International NV