21/7 Den Bosch

's-Hertogenbosch 21-7-2003 -

HENNEPKWEKERIJ AANGETROFFEN, 's-Hertogenbosch

Zondagmiddag is in een woning aan de Leuvenstraat in 's-Hertogenbosch een hennepkwekerij aangetroffen. Naar aanleiding van klachten was de politie naar het adres gegaan. Op de zolderverdieping werd een inwerking zijnde hennepkwekerij aangetroffen met 150 planten. Alle planten, lampen en andere toebehoren zijn in beslag genomen. De 46-jarige bewoner is aangehouden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt, na verhoor is hij heengezonden.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, 's-Hertogenbosch

Zondagavond is op de Oranje Nassaulaan in 's-Hertogenbosch een 32-jarige man uit Vught bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een rijverbod en een boete van 190,-.

MAN AANGEHOUDEN MET GESTOLEN AUTO, 's-Hertogenbosch

Zondag werd op het Zuidoosterfront in 's-Hertogenbosch door enkele politiemensen een auto gecontroleerd. Daarbij bleek, dat de auto was voorzien van een vals kenteken. Bij de auto was ook een vals kentekenbewijs. De auto bleek eerder in België te zijn gestolen. De bestuurder, een 27-jarige man uit Israël is aangehouden en in verzekering gesteld. Hij is voor verder onderzoek ingesloten.

AUTO IN BRAND, 's-Hertogenbosch

In de nacht van zondag op maandag moest de brandweer uitrukken voor een autobrand op de Bruistensingel in 's-Hertogenbosch. Een deel van de binnen binnenkant van de auto is uitgebrand. Even daarvoor had de brandweer ook al een hooibaal aan de Burgemeester Burgerslaan in Rosmalen geblust. De branden zijn waarschijnlijk aangestoken.

RIJBEWIJS INGENOMEN VAN DRONKEN AUTOMOBILIST, 's-Hertogenbosch

In de nacht van zondag op maandag is op de Korenaar in 's-Hertogenbosch een 45-jarige man uit 's-Hertogenbosch bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man weigerde mee te werken aan een ademanalyse. Hij kreeg een rijverbod van 10 uur en zijn rijbewijs werd ingevorderd.

TE VEEL GEDRONKEN, Drunen

In de nacht van zondag op maandag is op de Duinweg in Drunen een 22-jarige man uit Drunen bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel had gedronken. De man kreeg een rijverbod van 3 uur.