Ingezonden persbericht

HUMMINGBIRD ORGANISEERT EERSTE EUROPESE PARTNER- EN KLANTCONFERENTIE

Diepgaand inzicht in Hummingbird-oplossingen voor maximale ROI

Amsterdam, 21 juli 2003 - Hummingbird Ltd. (Nasdaq: HUMC; TSE: HUM), ontwikkelaar van Enterprise Information Management-oplossingen, organiseert op 27 en 28 oktober 2003 haar eerste Europese conferentie, in Barcelona (Spanje). Deze conferentie, die plaatsvindt in het Catalonia Palace of Congresses, brengt Hummingbird-medewerkers, -klanten en -partners samen. De deelnemers delen informatie en wisselen ideeën uit over effectieve strategieën voor het beheer van kennismiddelen. Daarnaast wordt uitgebreid ingegaan op methodes om het rendement van IT-investeringen in Hummingbird-oplossingen te maximaliseren.

De Europese conferentie vormt een aanvulling op de jaarlijkse Hummingbird Worldwide Conference & Technology Showcase - Summit 2004 -, waarvoor de details binnenkort bekend worden gemaakt.

Registratie
Geïnteresseerden kunnen zich via www.hummingbird.com/summit opgeven voor de Hummingbird European Summit. Vroege inschrijvers ontvangen een aanzienlijke korting. Daarnaast kunnen bezoekers van de website zich inschrijven voor de European Summit e-nieuwsbrief met het laatste nieuws over deze conferentie en gerelateerde onderwerpen.

De Hummingbird European Summit biedt klanten informatie over het nieuwe portfolio van Hummingbird. Dit portfolio is ontworpen om toegevoegde waarde te bieden aan de mogelijkheden van Hummingbird Enterprise. De oplossingen zijn inzetbaar in een brede reeks sectoren, waaronder juridische en zakelijke dienstverlening, overheid, financiële instellingen, productie, nutsbedrijven, onderwijs, olie- en gas, defensie en telecommunicatie.

De conferentie omvat een aantal keynote-presentaties, productdemonstraties en één-op-één-discussies met Hummingbird-medewerkers. Tijdens breakout-sessies kunnen deelnemers netwerken en ideeën uitwisselen over het herdefiniëren van bedrijfsprocessen en het verbeteren van organisatie- en individuele productiviteit.


Onderwerpen van de conferentie

- Klantoplossingen: presentaties van Hummingbird-klanten uit uiteenlopende sectoren. Vooraanstaande organisaties zoals Saatchi & Saatchi, het Europese Hof voor de Mensenrechten, Allen & Overy, NATO en Barclays Bank demonstreren de meetbare toegevoegde waarde, verbeterde efficiëntie en concurrentievoordelen van Hummingbird Enterprise-technologie.
- Partneroplossingen: demonstratie van applicaties en verticale en horizontale oplossingen die zijn ontwikkeld om de Hummingbird-oplossingen aan te vullen en te versterken. Deze demonstraties worden gegeven door Hummingbird-partners.
- Bedrijfsoplossingen: Hummingbird-medewerkers gaan in op de uitdagingen van bedrijven in diverse marktsegmenten en laten zien hoe deze organisaties met Hummingbird Enterprise een maximale ROI kunnen realiseren.

"In deze onzekere economische tijd moeten CEO's en CFO's zich richten op het naleven van regels en het verbeteren van de operationele efficiëntie", zegt Fred Sorkin, Voorzitter van de raad van bestuur en CEO van Hummingbird. "Managers hebben als taak de ROI en toegevoegde waarde van technologie-investeringen inzichtelijk te maken en tegelijkertijd samenwerking en kennisdeling te stimuleren. Onze Europese conferentie biedt inzicht in de maximalisering van de waarde van investeringen in Hummingbird-oplossingen. Dit kan door het uiterste te halen uit de integratiemogelijkheden van de Hummingbird Enterprise-producten."

Hummingbird Enterprise
Hummingbird Enterprise biedt gebruikers een totaalbeeld van hun kennismiddelen. Deze oplossing combineert de portal-, connectiviteits-, document/bestands/kennisbeheer-, business intelligence-, collaboration- en data-integratieoplossingen in een geïntegreerd Enterprise Information Management System (EIMS). Met Hummingbird Enterprise kunnen bedrijven de volledige levenscyclus van hun bedrijf-content beheren.

Hummingbird Ltd.
Hummingbird Ltd. is een wereldwijd opererende leverancier van bedrijfssoftware en telt circa 1.300 medewerkers die werken vanuit 40 kantoren wereldwijd. Hummingbird Enterprise is het vlaggenschip van Hummingbird en biedt een complete en geïntegreerde suite voor kennis- en informatiemanagement. Met deze groep applicaties kunnen bedrijven de volledige levenscyclus van hun interne informatie beheren. Op dit moment maken meer dan vijf miljoen mensen gebruik van de Hummingbird-software om informatie te ontsluiten, te delen en te beheren. Voor meer informatie: www.hummingbird.com.


---



Ingezonden persbericht