Tom Coronel

ETCC Spa Francorchamps.
---

21 Juli 2003: Tom Coronel niet in Lister op Spa Francorchamps

Tom Coronel zal het komend weekend helaas niet uitkomen in de 24 uurs race van Spa Francorchamps. De Huizenaar zou aanvankelijk rijden voor het Lister team, maar teameigenaar Laurence Pearce heeft moeten besluiten om Coronel te vervangen voor de Engelsman Rob Shirle. "Het was een moeilijke beslissing, maar ik moest hem uit commercieel oogpunt nemen. Pearce haaste zich vervolgens door te benadrukken dat Tom nog steeds deel uitmaakt van de Lister familie. "We zijn nu druk bezig om hem te betrekken in onze toekomstplannen", aldus Pearce.

Coronel reageerde uiteraard enigszins teleurgesteld, maar respecteert de beslissing van Pearce. "Ik kan hem begrijpen. Hij moet aan het budget denken en de show gaande houden. Dan moet je soms beslissingen nemen die niet altijd leuk zijn voor één van beide partijen. Het zou leuk zijn om naast Le Mans en de Nürburgring Spa op het lijstje bij te schrijven, maar het is nu eenmaal niet anders. Het kontakt met Laurence is onverminderd goed en ik ben er van overtuigd dat we in de toekomst weer wat samen gaan doen", aldus Tom. Uiteraard zal Tom in Spa wel uitkomen met de Carly Motors BMW in de ETCC races op Spa die voorafgaand aan de 24 uurs race verreden worden.

Voor de fans die naar Spa afreizen: de ETCC races beginnen zaterdag om 13:20. Meer informatie over het programma is te vinden op de website van de Proximus 24 uurs race van Spa.