21/7 Aa & Dommel

Boxtel 21-7-2003 -

GESIGNALEERDE MAN AANGEHOUDEN, Vught

Zondagavond werd op de Reutsedijk in Vught door de politie een auto gecontroleerd. Bij de controle bleek, dat de 25-jarige bestuurder uit Bloemendaal nog een gevangenisstraf van een week moest ondergaan. De man is aangehouden en ingesloten om zijn straf te ondergaan.

RIJBEWIJS INGENOMEN VAN AUTOMOBILIST, Schijndel

In de nacht van zondag op maandag is op de Boschweg in Schijndel een 22-jarige man uit Schijndel bekeurd. Een surveillance van de politie 's-Hertogenbosch wilde de man in zijn auto op de Gestelseweg in 's-Hertogenbosch controleren. De man wilde zich echter aan de controle onttrekken door met hoge snelheid weg te rijden. Op weg naar Schijndel werden daarbij snelheden bereikt van meer dan 180 km/u. In Schijndel kon de man worden aangehouden. De man bleek te veel te hebben gedronken, waarvoor hij een rijverbod van 2 uur kreeg. Verder werd het rijbewijs van de man ingevorderd en zijn auto, een Opel, in beslag genomen.

INBRAAK BEDRIJF, Sint Oedenrode

In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een bedrijf aan de Hertog Hendrikstraat in Sint Oedenrode. Een deur van het bedrijf werd opengebroken. In het bedrijf werden verschillende kasten opengebroken. Een nog onbekend geldbedrag werd gestolen.

CARAVAN IN BRAND, Schijndel

Afgelopen nacht werd gemeld dat op een camping aan de Vijverweg in Schijndel een caravan in brand stond. Door de brandweer werd de brand geblust. De caravan werd door de brand zwaar beschadigd. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

MAN AANGEHOUDEN VOOR MISHANDELING, Vught

Maandagmiddag is een 30-jarige man uit Eindhoven aangehouden. De man had een ruzie met een andere weggebruiker, een 23-jarige man uit Sittard. De Eindhovenaar reed over de A2 onder Vught in de richting 's-Hertogenbosch, dicht achter de man uit Sittard. Toen ze een eindje verder moesten stoppen sprak de man uit Sittard de Eindhovenaar hierop aan. Deze sloeg hierop de Limburger in het gezicht. De Eindhovenaar die weer terug in de richting Eindhoven reed werd ter hoogte van Boxtel aangehouden. Tegen de man is proces-verbaal opgemaakt.