persbericht Novaxess

Jaarbeurs kiest Novaxess als leverancier van DSL lijnen

Amsterdam, 22 juli 2003.

Novaxess Data B.V. ("Novaxess") maakt bekend dat zij een overeenkomst heeft gesloten met de Jaarbeurs waarbij Novaxess de komende drie jaar op exclusieve basis DSL lijnen levert. Door deze samenwerking is de Jaarbeurs in staat om haar standhouders tijdens beurzen te voorzien van zeer snelle internetverbindingen tegen een vaste prijs.

De Jaarbeurs speelt hiermee in op de wensen van standhouders die om snelle internetverbindingen vragen, omdat het internet vaak onlosmakelijk deel uitmaakt van hun beurspresentaties. De door Novaxess aangeboden oplossing is geheel toegesneden op de specifieke situatie van de Jaarbeurs, die de beschikking heeft over een eigen netwerk. De jaarbeurs heeft 100 DSL lijnen van Novaxess ter beschikking om standhouders van snelle internetverbindingen te voorzien, met de mogelijkheid om dit onmiddellijk uit te breiden tot ruim 200 lijnen.

Frank Braaksma, Manager Projectservices van de Jaarbeurs: 'Wij werkten al een jaar samen met Novaxess. Na dit jaar hebben we besloten de samenwerking voor langere tijd te continueren. Met Novaxess hebben we een betrouwbare en flexibele leverancier die ons in staat stelt onze klanten optimaal van dienst te zijn. Novaxess bleek de enige leverancier te zijn die ons een maatwerkoplossing kon leveren waarbij ons bestaande netwerk optimaal wordt benut".

Frank Uit den Bogaard, General Manager van Novaxess: 'We zijn blij dat we de samenwerking met de Jaarbeurs kunnen uitbreiden. Dit contract bewijst dat de producten en met name de dienstverlening van Novaxess door toonaangevende partijen zoals de Jaarbeurs gewaardeerd worden.

'Novaxess is een toonaangevende aanbieder van data-, telefonie en op maat gesneden

netwerk- en hostingdiensten voor de zakelijke markt van Nederland. Novaxess heeft een eigen breedband netwerk dat gebruik maakt van de modernste netwerktechnologieën. Novaxess biedt High Speed internettoegang, private data netwerken, vaste telefonie en hostingdiensten en richt zich met name op middelgrote en grote zakelijke klanten. Novaxess onderscheidt zich met de kwaliteit van haar dienstverlening, die geheel is toegespitst op de professionele zakelijke gebruiker.'

Novaxess Data B.V.

www.novaxess.net