Politie Zeeland


O-5065-2003 JONGEREN AANGEHOUDEN NA VERNIELINGEN

Dinsdagavond rond 21.30 uur zijn in Kapelle 5 jongens en 1 meisje in de leeftijd
12-15 jaar uit deze plaats aangehouden nadat ze vernielingen hadden aangericht aan een woning in de Van der Biltlaan te Kapelle.
Het zestal had met zand tegen de ruiten van de woning gegooid, de goot en regenpijp van het schuurtje kapot getrokken. Tevens werden de sleutels van 2 fietsen die op de oprit stonden op slot gezet en werden de sleutels weggenomen.

W-5066-2003 WINKELDIEF GEBRUIKT GEWELD

Een 45-jarige vrouw uit Breda werd woensdag rond 11.40 uur in de HEMA te Vlissingen aangehouden, nadat ze in een drietal winkels in de Lange Zelke goederen had gestolen.
Rond 11.25 uur werd ze door het winkelpersoneel van een winkel in de Lange Zelke betrapt en werd er getracht de vrouw aan te houden. Dit wist de vrouw te voorkomen door geweld te gebruiken, ze sloeg wild om zich heen en rukte zich los en vervolgens rende ze weg. Een getuige zag haar de HEMA ingaan, hier werd ze aangehouden.
De gestolen goederen zijn inmiddels terug naar de desbetreffende winkels.
De vrouw werd in verzekering gesteld.

W-5067-2003 INBRAAK IN RECREATIEWONING

In een recreatiewoning aan de Joossesweg te Westkapelle werd woensdag tussen 12.45 uur en 13.30 uur ingebroken.
De gehele woning werd doorzocht en de eigenaar een 50-jarige Duitser mist oa een fototoestel, gsm, sieraden, paspoort, rijbewijs en een portemonnee met inhoud.
Het schadebedrag bedraagt ruim E 1000.

W-5068-2003 DOOR HET LINT

Woensdag omstreeks 15.15 uur werd in een woning aan het Groenewoud te Vlissingen een 32-jarige Vlissinger aangehouden nadat hij zijn vader in zijn woning had bedreigd.
De man had zijn vader bedreigd en in de woning vernielingen aangericht. Toen de politie arriveerde ging hij door het lint en bedreigde hen eveneens met een mes.
Hij werd aangehouden en overgebracht naar Torentijd.






Politie Zeeland