PERSBERICHT - 2003-07-09

Uitnodiging diner en informatie-avond Bulgarije

Amsterdam Schiphol Airport, Jet Link International en luchtvaartmaatschappij Bulgaria Air hebben het genoegen vertegenwoordigers van de media uit te nodigen voor een diner en een informatie-avond over Bulgarije. Het diner bestaat uit Bulgaarse gerechten en uitgelezen wijnen uit dit land. De bijeenkomst vindt plaats op 24 juli in het Hilton Hotel op Schiphol en begint om 19.00 uur.

Aanleiding voor het feestelijke diner is de opening afgelopen mei van de nu al succesvolle lijndienst tussen Amsterdam en de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Het is de enige directe luchtverbinding tussen de twee steden. De retourvluchten zijn op dinsdag, vrijdag en zondag. Ze worden uitgevoerd met moderne Boeing 737 toestellen.

Onder het genot van een hapje en een drankje wordt 24 juli ingegaan op de mogelijkheden die het land biedt voor toeristen en bedrijven. Sprekers zijn onder anderen mr. Topalov, Commercial Director van Bulgaria Air. Hij zal het hebben over het de toekomstplannen van Bulgaria Air.

Verder zal een woordvoerder van de Bulgaarse Ambassade in Den Haag informatie geven over Bulgarije als zakelijke en toeristische bestemming.

Vertegenwoordigers van de media die bij het diner aanwezig wilt zijn kunnen zich per fax met hun adres en informatiegegevens melden bij Jet Link, tel. 020-3163253. U kunt ook een bevestiging sturen (met vermelding van uw contactgegevens) naar bulgariaair@jetlink.nl

Namens Bulgaria Air:
Tzvetan Jilkov
General Manager Benelux

Namens Amsterdam Airport Schiphol:
Marcel Lekkerkerk
Manager Passenger Airline Marketing

Namens Jet Link:
Chris Lessev
Director Marketing & Sales