BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 21 juli 2003

Bert van der veer eerste zomergast bij jeroen pauw in storing

Op donderdag 24 juli van 20.00 uur tot 21.00 uur is op Radio 1 de eerste uitzending van Zomerstoring te horen. In deze uitzending spreekt presentator Jeroen Pauw met ex-programmadirecteur van Veronica Bert van der Veer. Een week later op 31 juli is oud-Veronicaan Menno Buch te gast.

Bert van der Veer over zijn imago na het na het mislukte avontuur bij Veronica: "Ik denk wel dat mijn imago een beetje beschadigd is de afgelopen maanden. Wat overigens naar mijn gevoel niet zozeer te maken heeft met het niet slagen van het televisiestation of het interne gedoe bij Veronica... Maar wat inderdaad vooral te maken heeft met het feit dat ik een beetje de pornokoning van Hilversum werd... met name voor we begonnen met Veronica".

Met Menno Buch praat Jeroen naast de teloorgang van Veronica ook over de nalatenschap van zijn broer Boudewijn. "Die nalatenschap hoort zeker niet bij mensen waar Boudewijn niets mee had en die hij eigenlijk helemaal niet zag zitten en niet mocht. En juist mensen waar Boudewijn van vond dat daar sowieso nooit iets terecht mocht komen, die hebben nu de grootste bek".

Deze zomer zijn bij BNN op Radio 1 zes speciale afleveringen te beluisteren van het mediaprogramma Storing. In iedere aflevering staat telkens één bijzonder mediapersoon centraal. Met deze hoofdgast praat presentator Jeroen Pauw over hun eigen mediaverleden, heden en toekomst.



BNN