Gerechtshof Amsterdam

Rol van de Ondernemingskamer voor donderdag 24 juli 2003
Bron: Gerechtshof Amsterdam

Datum actualiteit: 23-07-2003

Op donderdag 24 juli 2003 staan de volgende rekestzaken op de rol van de Ondernemingskamer:

10.00 uur: behandeling ter terechtzitting van het verzoek van COLAS VAN DE VALK HOUDSTERMAATSCHAPPIJ B.V., gevestigd te Tilburg, (advocaat: Mr. P.W.L. Russell), strekkende tot het instellen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van BESTBUY HORECA GROUP B.V., gevestigd te Vlijmen, en FLETCHER HOTEL GROUP B.V., gevestigd te Den Dolder, (advocaat: mr. R.F.W. Hendriks) alsmede strekkende tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen.

13.00 uur: behandeling ter terechtzitting van het verzoek van mr. W.J.M. VAN ANDEL, in zijn hoedanigheid van curator van MAGOT BEHEER B.V., gevestigd te Leusden, (advocaat: Mr. P.V. Kleijn), strekkende tot het instellen van een onderzoek naar het beleid en de gang van zaken van MVS BEHEER B.V., gevestigd te Pijnacker, (advocaten: mr. A.W.G. Damen en mr. A.S. Douma) alsmede strekkende tot het treffen van onmiddellijke voorzieningen.

De terechtzittingen van de Ondernemingskamer zijn openbaar en vinden plaats in een der zittingzalen van het Paleis van Justitie aan de Prinsengracht 436 te Amsterdam.

Er dient rekening mee te worden gehouden dat de behandeling van een zaak geen doorgang vindt, bijvoorbeeld omdat partijen alsnog tot een vergelijk komen.

Mevrouw mr. A.K. van de Vorst-Glerum,
Griffier van de Ondernemingskamer.