NAT. COMITE VAN DE OUDEREN

Interactief e-magazine vitaal.nl vernieuwd

Nieuwe speerpunten: Cultuur, Literatuur en natuur.

Tijd voor een nieuwe focus. Focus op levensgenieters die geïnteresseerd zijn in alles rondom cultuur en buiten zijn. De nieuwe themas op vitaal.nl zijn: Literair café, Lezen & Schrijven, Naar buiten, Cultuur en Forum. Onderwerpen die de lezers van het e-magazine dagelijks bezighouden.Vanaf vandaag is de nieuwe website een feit! Een nieuw format
Vanaf vandaag heeft vitaal.nl een nieuwe vormgeving. Na ruim 2,5 jaar is het format aangepast op de wensen van de 50+ bezoekers. Op dit moment bevat vitaal.nl vijf themas (de knoppenbalk bovenaan) en negentien unieke rubrieken die met vaste regelmaat worden ververst. De website heeft door de nieuwe kleuren een rustigere en warmere uitstraling.
De nieuwe indeling zorgt voor het sneller en makkelijker vinden van de gewenste informatie. Vanuit de homepage navigeert de bezoeker nóg eenvoudiger naar zijn favoriete rubriek. Nieuw is de knop PRINT naast elk artikel, waarmee de bezoeker de pagina op simpele wijze print en nog eens rustig kan nalezen. Dagelijks bezoeken 1.000 lezers het e-magazine en laten daar hun mening achter. Door de goede contacten met de lezers kan het format steeds opnieuw worden verbeterd. De rubrieken:
Literair café, Lezen & Schrijven en Cultuur
Vitaal.nl introduceert en recenseert de nieuwste boeken (sneller dan in andere media!). Een kritische redacteur (docent Nederlands) laat zijn literaire mening horen en twee (van oorsprong boeken-) auteurs e-mailen wekelijks met elkaar. Elke week verloot vitaal.nl de nieuwste boektitels onder haar lezers!

Naar buiten
Het nieuwe thema Naar buiten is gevuld met columns over tuinieren, wandelen en actuele artikelen over natuur. Daarnaast wordt er theoretische en praktische informatie gegeven over natuur in relatie tot gezondheid.

Interactief discussieforum
Er is een grote mate van interactiviteit op vitaal.nl. Het is mogelijk om onder elk redactioneel item de mening te plaatsen en in het forum staan regelmatig ongezouten meningen. Hierdoor heeft elke redacteur zijn lezers die wekelijks terug komen.


---


---
Algemeen
Doelgroep: Mensen in de leeftijdscategorie 50+ (babybommers) die in het bijzonder geinteresseerd zijn in literatuur, cultuur en natuur en de kwaliteit van het leven. Deze groep mensen groeit tot in het jaar 2020 naar 6,7 miljoen mensen. Dat betekent dat 1 op de 3 mensen tot deze doelgroep behoort!
Vitaal.nl is na ruim 2,5 jaar uitgegroeid tot het grootste interactieve e-magazine voor 50+ levensgenieters. De redactie is altijd onafhankelijk. Uniek is de samenstelling van professionele en vrijwillige redactie. De uitgave is alleen online te bekijken en is VOLLEDIG gratis. Voor de bezoeker zijn er geen kosten aan verbonden en zijn er geen toepassingen waar de bezoeker voor moet betalen. De uitgever heeft de ambitie om een (redactioneel) goed magazine te maken dat de mogelijkheden van internet benut en vergroot. Vitaal.nl is een uniek commercieel e-magazine op internet. De adverteerders bereiken via dit medium de doelgroep op een effectieve manier.
Er wordt GEEN gebruik gemaakt van banners. Na het logo op de homepage komt de bezoeker bij de advertorial naast de redactie-items. De adverteerder is vrij zijn (dynamische) advertorial zo vaak aan te passen als hij wil. De adverteerder krijgt hiervoor een eigen inlog. In de 2,5 jaar dat vitaal.nl online is zijn de verdiensten voor 70% kostendekkend. Vitaal.nl is strategisch partner van de 50+ beurs. Wekelijkse 7.500 e-mail nieuwsbrieven!
Ruim 7.500 mensen ontvangen de nieuwsbrief van www.vitaal.nl. Zij worden wekelijks op de hoogte gehouden van de actuele artikelen die in het e-magazine te lezen zijn. Vitaal.nl is iedere dag anders!
---


---

vitaal.nl is een uitgave van ROMAE internet en content. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hoofdredacteur Janneke Eigeman of per telefoon: 030 6666 333.

24 jul 03 10:23