Circuit Park Zandvoort


- St. Zandvoort Promotie

= recent gewijzigd

Trouwen kan nu ook in de Tarzan Corner

24 July 2003 - Goed nieuws voor alle stellen met trouwplannen en liefde voor de autosport: de gemeenteraad van Zandvoort heeft besloten bruidsparen de mogelijkheid te bieden ook op Circuit Park Zandvoort te trouwen en wel in de VIP room 'Tarzan Corner' met uitzicht op de Tarzanbocht, de bekendste circuitbocht ter wereld.

Bruidsparen die op het circuit willen trouwen kunnen contact opnemen met het directiesecretariaat voor overleg over datum en kosten. Daarna sturen ze een brief naar het College van Burgemeester en Wethouders van Zandvoort, bureau Burgerlijke Stand, Postbus 2, 2040 AA Zandvoort, met het verzoek om de 'Tarzan Corner' op hun huwelijksdag aan te wijzen als "huis der gemeente". Daarna wordt een zgn. Overeenkomst Trouwlocatie opgesteld en door betrokkenen ondertekend. Naast het gebruik van de 'Tarzan Corner' biedt het circuit mogelijkheden voor verdere aankleding en decoratie, catering van kopjes koffie tot en met lunches en diners en, waar mogelijk, de vervulling van bijzondere 'autosport wensen'.

De dagen en tijdstippen waarop een huwelijk op Circuit Park Zandvoort kan worden gesloten zijn, onder voorbehoud van beschikbaarheid, op werkdagen van 09.00 tot 12.00 uur en van 14.00 tot 16.00 uur en, indien er geen evenementen worden gehouden, ook op zaterdag. Reservering vooraf voor welke dag van de week dan ook is echter altijd noodzakelijk.

Voor informatie/reservering kan gebeld worden met Circuit Park Zandvoort, Directiesecretariaat, tel.: (023) 5740782 / 5740714 / 5740713 of per e-mail: secretariaat@cpz.nl

Marlboro Masters
of Formula 3


© Copyright 2003, Circuit Park Zandvoort