Ingezonden persbericht

Persbericht

24 juli 2003

Blackie McDonald klaar om toe te treden tot de LEWIS Group

~ toonaangevend APAC-bureau voegt zich bij wereldwijde PR-groep ~

LEWIS heeft vandaag aangekondigd dat het de kantoren van Blackie McDonald in Azië en de Pacific wil overnemen. Door de overeenkomst zullen drie nieuwe kantoren aan het wereldwijde netwerk van LEWIS worden toegevoegd. Deze kantoren bevinden zich in Singapore, Melbourne en Sydney, waar LEWIS al een kantoor heeft.

De overeenkomst is onderdeel van een serie strategische financiële initiatieven van de groep, die dit jaar gepland staan. De groep heeft een fonds van 20 miljoen dollar opgericht waarmee het wereldwijd wil gaan investeren.

LEWIS kocht onlangs het mediacentrum van de Britse Labour partij in de Millbank Tower in Londen. Hiermee bouwt het bureau een nieuw klantenbestand op. Organisaties zoals de Verenigde Naties, Lloyds TSB, de International Cricket Council, de British Olympic Association, het Engelse Department for Enterprise en de Parlementaire Commissie hebben al gebruik gemaakt van het nieuwe LEWIS mediacentrum.

De overeenkomst met Blackie McDonald zal later deze maand in Sydney worden bekrachtigd door het management van LEWIS.

"LEWIS en Blackie McDonald hebben dezelfde visie over hoe PR in deze regio bedreven moet worden", zei directeur Tony Blackie. "De verbintenis van de naam Blackie McDonald met LEWIS betekent een sterke combinatie van ervaring en wereldwijde dekking. Dat creëert geweldige mogelijkheden voor al onze klanten en het betrokken personeel."

(227 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Over LEWIS
LEWIS is een internationaal PR- en marketing adviesbureau gespecialiseerd in het verzorgen van media- en marketingrelaties voor ICT bedrijven. Het hoofdkantoor bevindt zich in Londen en er zijn 100% dochters in Boston, San Diego, Parijs, München, Stockholm, Milaan, Madrid, Sydney en Waalre.

Met een groeiratio van 24% in 2001 is LEWIS één van de snelst groeiende bedrijven in haar sector. LEWIS heeft momenteel een omzet van £6 miljoen en heeft meer dan honderd medewerkers.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel:+31 (0)40 235 46 00Fax:+31 (0)40 235 46 01
E-mail:vivianeb@lewispr.comWeb site:http:/www.lewispr.com

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com