Stadsdeel Zeeburg

Werken en leren in Cybersoek

Ellen van Eeden van Cybersoek doet verslag van de uitreiking van het boekje Werken en leren in Cybersoek:

Toen begin september 2001 het digitaal trapveld Cybersoek de deuren opende voor de eerste bezoekers waren er twee vrijwilligers. Inmiddels is dit aantal gegroeid tot zo'n vijftien. Samen met het personeel en de freelancers zijn zij hét sterke punt van Cybersoek.

Cybersoek organiseert voor haar teamleden en vrijwilligers regelmatig trainingen. Bij een in mei georganiseerde en door Schiphol gesponsorde workshop stond het werken en leren in Cybersoek centraal. Een deel van het team ging aan de slag met individuele leermomenten en beeldmateriaal. Gezamenlijk maakten zij vervolgens een prachtig boekje: Werken en leren in Cybersoek.

Steven Lenos, bestuursvoorzitter van Stichting Zeeburg internetplein, overhandigde deze bundeling persoonlijke verhalen op zondag 29 juni tijdens de jaarlijkse barbecue aan Mariona de Goot van de sponsor Amsterdam Airport Schiphol. Er was zon, en er waren bloemen en jongeren van de Mix, die de catering voor hun rekening namen. Het was een bijzondere en mooie dag!

U kunt het boekje aanvragen via info@cybersoek.nl of afhalen bij Cybersoek, Borneostraat 5. Cybersoek is in de 2e week van augustus na een zomerstop weer geopend.