Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 24-07-2003
Persberichten donderdagmiddag 24 juli 2003 Perspiket door Ron Reinds 06-52528707

Autoinbraken

SPIER Afgelopen nacht vonden er drie inbraken in autos plaats aan de Kalverkampen (1x) en de Brinkkampen (2x). Evenals de inbraken afgelopen nacht in Wijster werden ook hier de deurportieren verbogen en nam men de radio-cd-speler weg. Bij 1 van de autos ontstond er kortsluiting door het doorknippen van de elektrische bekabeling van de auto waardoor er een schade ontstond van 1500,-

Tevens werd er nog een autoinbraak gemeld aan De Goorns en aan de Esstraat in Wijster. Aan De Goorns werd door het open ritsen van een linnen dak van een auto de autoradio-cd-speler weggenomen en aan de Esstraat werd de portier verbogen en de ruit vernield.

Inbraak zwembad

EXLOO Is er afgelopen nacht ingebroken in het zwembad aan het Zuideinde. Door een aantal deuren te vernielen kon men binnen komen. De buit bestond uit gereedschap en een klein geldbedrag.

Caravanbrand

EMMER COMPASCUUM Aan het Kanaal B Zuidzijde brak vanmiddag brand uit in een achter de woning staande stacaravan. Door vermoedelijk kortsluiting in een ventilator die op een koelkast stond is de brand ontstaan. De brand bleef beperkt tot de koelkast en de ventilator en was er rook- en roetschade.