WESTPLAN INVESTORS NV


Florida de hotspot voor investeerders.

Lisse, juli 2003 Westplan Investors NV uit Lisse heeft het Westplan Residential Fund succesvol geplaatst bij particuliere investeerders.

Het Westplan Residential Fund investeert voor USD 6.500.000 in de aankoop van een 290 woningen tellend appartmentencomplex in Florida. De huurwoningen zullen worden geconverteerd in koopappartementen en aan individuele kopers worden aangeboden.

Palm Beach County realiseert op dit moment de hoogtse groei in de Verenigde Staten en dit onderstreept het unieke karakter van de staat Florida. Florida heeft zich nagenoeg geheel kunnen ontrekken aan de recessie aldus directeur P.J.H. van Harderwijk. en het lijkt alsof de plaatselijke hitte is overgeslagen naar de woningmarkt in Palm Beach.

Het Westplan Residential Fund verwacht in 4 jaar alle woningen te kunnen verkopen en daarmee een rendement te realiseren van 17% per jaar.

Westplan initieert en beheert vastgoedinvesteringen in de Verenigde Staten. Sinds 1996 zijn 25 projecten succesvol geplaatst bij Nederlandse investeerders. Westplan richt zich op residentieel vastgoed in het zuidoosten van de VS. Tot nu toe is Westplan betrokken of betrokken geweest bij de realisatie van ruim 5.000 woningen in de VS.