Ingezonden persbericht



-- PERSBERICHT --

Network Associates breidt ondersteuningsdiensten uit met nieuw PrimeSupport® hardwareprogramma

Amsterdam, 24 juli 2003 â¤" Network Associates, Inc. (NYSE: NET), intrusion prevention leverancier, heeft nieuwe ondersteuningsdiensten onder de naam PrimeSupport® Hardwareprogramma aangekondigd. Dit programma complementeert Network Associates⤮ bestaande softwareondersteuning en biedt verschillende niveaus van probleemoplossing voor netwerkinfrastructuurhardware.

Omdat hardware-oplossingen een integraal onderdeel zijn van beveiligingsinfrastructuur, moet het niveau van ondersteuning voor deze oplossingen efficiënt en kosteneffectief zijn, zodat netwerkbeschikbaarheid, -beveiliging en â¤"betrouwbaarheid gegarandeerd zijn zonder budgeteisen te overschrijden. Klanten kunnen met het PrimeSupport hardwareprogramma het niveau van ondersteuning kiezen dat het best bij hun behoeften past. Het programma biedt twee opties voor Network Associates hardware en appliances, en een optie voor hardware van derde partijen: PrimeSupport Onsite, PrimeSupport RMA en Return-to-Factory Service.

Met de PrimeSupport Hardware Onsite service biedt Network Associates een technisch servicemedewerker die binnen een dag bij de klant langskomt voor geïnstalleerde McAfee- of Sniffer-producten. Network Associates werkt samen met Getronics, een wereldwijd aanbieder van leverancier-onafhankelijke oplossingen en diensten aan IT-professionals, om deze snelle-reactie service mogelijk te maken. Met de service kunnen bedrijven zo effectief mogelijk opereren, terwijl de investering in beveiligingsoplossingen optimaal beschermd is.

â¤oeWe willen onze klanten de hoogste niveaus van service en ondersteuning bieden, 24 uur per dag, zeven dagen per week, met een team van toegewijde en bekwame technische supportmedewerkers,⤝ aldus Debra Vilbig, directeur wereldwijd hardwarebeheer en logistiek bij Network Associates. â¤oeDoor samen te werken met Getronics om snelle reactie mogelijk te maken bij on-site support, kan het PrimeSupport team dat extra niveau aan service bieden waarmee wij onze voorsprong als serviceorganisatie kunnen behouden.”

Voor klanten die geen onmiddelijke on-site ondersteuning nodig heben, biedt Network Associates PrimeSupport RMA. Hiermee ontvangen klanten de benodigde vervangende unit of component voor hun IntruShield®, McAfee of Sniffer hardwareproducten, binnen één werkdag nadat de service-aanvraag is ontvangen. Omdat de vervangende onderdelen â¤~s nachts per luchtpost worden verstuurd, kunnen klanten snel en eenvoudig technische problemen oplossen, met minimale downtime.

Omdat het PrimeSupport hardwareprogramma ontwikkeld is om tegemoet te komen aan de behoeften van alle klanten, biedt Network Associates ook een â¤~return-to-factory⤮ service voor klanten die hardware van andere leveranciers willen laten repareren. Daarnaast biedt het PrimeSupport team op maat gemaakte ondersteuning als klanten specifieke behoeften hebben die niet onder de drie standaardoplossingen vallen.

Bestaande Network Associates hardwareklanten kunnen ervoor kiezen hun bestaande PrimeSupport overeenkomst in stand te houden totdat die afloopt, of kunnen het voor hen geschikte niveau van Hardware PrimeSupport toevoegen. Voor meer informatie over het PrimeSupport hardwareprogramma, bel +31 20 526 6100.

Network Associates biedt verschillende niveaus van PrimeSupport-diensten, zodat klanten het niveau kunnen selecteren dat het beste bij hen past. Zowel voor soft- als hardware zijn de voordelen 24x7 toegang tot online kennisbases, ongelimiteerde emailondersteuning, 24x7 telefonische ondersteuning, toegewezen enterprise account managers, proactieve ondersteuning, response charters en installatiediensten.

Network Associates
Network Associates, met hoofdkantoren in Santa Clara, Californië, creëert computerbeveiligingsoplossingen die inbreuk op het netwerk voorkomen en computersystemen beschermen tegen de nieuwe generatie 'blended attacks' en bedreigingen. Network Associates biedt twee productfamilies: McAfee System Protection Solutions, voor de bescherming van desktops en servers, en McAfee Network Protection Solutions, voor de beveiliging en optimalisatie van het bedrijfsnetwerk. Met deze productfamilies biedt Network Associates computerbeveiliging aan grote ondernemingen, overheden, middelgrote en kleine bedrijven, en consumenten. De twee productportfolio's bestaan uit Network Associates' toonaangevende McAfee, Sniffer en Magic productlijnen. Voor meer informatie, bel +31 20 526 6100 of zie www.networkassociates.com.

Network Associates is in de Benelux gevestigd in:
NL: Gatwickstraat 25, 1043 GL Amsterdam
BE: Building Buro & Design, Heizel Esplanada, B43, 1020 Brussel


---