Bex*van der Schans PR


24-07-2003
Landelijke mediabijeenkomsten voor CWI

Het Centrum voor Werk en Inkomen (CWI) verschijnt regelmatig in het nieuws. Omdat perscontacten zowel centraal als decentraal verlopen, kunnen veel medewerkers in aanraking komen met de media. Om hen bewust te maken van het persbeleid, verzorgde Bex*van der Schans in mei en juni zes mediabijeenkomsten. Ruim 150 medewerkers namen deel, waaronder districts- en vestigingsmanagers, communicatieadviseurs en een aantal arbeidsmarkt kennis- en adviesmedewerkers.

Journalistieke werkwijze
De bijeenkomsten vonden verspreid door het land plaats en waren afgestemd op de lokale behoeften. Deelnemers werden niet alleen bewust gemaakt van het persbeleid, maar kregen ook informatie over de werkwijze en technieken van journalisten. Daarnaast oefenden medewerkers met basisstatements. Om de oefeningen extra kracht bij te zetten werden presentatoren Humberto Tan en Milika Peterzon ingezet.

Wilt u meer informatie over mediatrainingen en mediabijeenkomsten op maat? Neem dan contact op met Moniek van de Wiel of Monique Hendriks (040) 294 52 52.