Ingezonden persbericht

Fluke Networks upgrades voor gedistribueerde netwerkanalyse oplossingen


Fluke Networks verbetert haar oplossingen voor gedistribueerde netwerkanalyse met upgrades voor de OptiView Protocol Expert en de OptiView Link Analyzer


OptiView Protocol Expert 5.O biedt uitgebreide mogelijkheden voor probleemoplossing voor wide area netwerken en verbeterde VoIP analysemogelijkheden; OptiView Link Analyzer wordt nu geleverd met hard drive van 80 Gigabit



EVERETT, Washington (Verenigde Staten) - 18 juli 2003 - Fluke Networks heeft de nieuwste upgrade voor OptiView® Protocol Expert, version 5.0, verkrijgbaar gemaakt. Met deze upgrade beschikken netwerkbeheerders over een Windows®-gebaseerde applicatie voor gedistribueerde protocolanalyse en het vastleggen van packets. OptiView Protocol Expert biedt uitgebreide decodering voor zeven layers om moeilijke netwerkproblemen op geschakelde segmenten op te sporen en op te lossen en sluit aan op de gehele reeks OptiView analyzers voor uitgebreide coverage van LAN en WAN segmenten.



"Met OptiView Protocol Expert 5.0 worden de mogelijkheden van de vorige versie vergroot dankzij de nauwe integratie met OptiView WAN Analyzer van Fluke Networks. Hiermee ontstaan uitgebreide mogelijkheden voor het oplossen van problemen met betrekking tot cellen of packets op wide area netwerken," aldus David Coffin, general manager Enterprise SuperVision Solutions bij Fluke Networks. "Daarnaast combineert Protocol Expert verbeterde VoIP QoS mogelijkheden voor bedrijven die zeker willen zijn van de prestaties en de integriteit van hun bedrijfskritische voice- en data-applicaties."


Protocol Expert is nu hechter geïntegreerd met alle OptiView analyzers, inclusief de nieuwe OptiView WAN analyzer. Protocol Expert software decodeert bestanden die door de OptiView WAN analyzer zijn geregistreerd en maakt het bekijken van packets en cellen van WAN verkeer mogelijk. Bovendien levert Protocol Expert externe besturing van OptiView WAN analyzers, zodat packets op meerdere virtuele circuits tegelijkertijd in real-time kunnen worden vastgelegd. Dit resulteert in een aanzienlijke tijdsbesparing bij het controleren en het oplossen van problemen op WAN links.


De verbeterde VoIP mogelijkheden in de nieuwe version 5.0 hebben onder andere betrekking op nieuwe ondersteuning van een brede reeks protocollen, zoals ASN.1, MGCP, SGCP, H.323, Cisco SCCP, en SIP. Protocol Expert biedt real-time zicht op de belangrijkste QoS parameters, door de gebruik te definiëren kwaliteitsniveaus voor VoIP oproepen voor R-Factor, jitter, packet loss en set-up tijd. De capture en display filters voor het vastleggen van VoIP packets zijn eenvoudig te configureren.


Protocol Expert ondersteunt de nieuwste upgrade van OptiView Link Analyzer, die nu wordt geleverd met een hard drive van 80 Gigabit.


Nieuwe OptiView Link Analyzer met 80 Gb hard drive
Tegelijk met de release van de Protocol Expert introduceert Fluke Networks de nieuwste OptiView Link Analyzer met een hard drive van 80 Gigabit. Hiermee beschikt de gebruiker over grotere flexibiliteit voor het opslaan van grote hoeveelheden gegevens om periodieke problemen op te lossen. De OptiView Protocol Expert 5.0 kan de OptiView Link Analyzer op afstand besturen; hierdoor zijn full-line rate traffic controle en alarm en packet capture mogelijk, zelfs op full-duplex Gigabit Ethernet links. Samen bieden ze de timingaccuratesse en de prestaties die nodig zijn om moeilijke problemen, zoals trage applicatieresponse of lage servicekwaliteit op intensief gebruikte switch links, op te lossen.


Prijzen en beschikbaarheid

De OptiView Protocol Expert versie 5.0 upgrade is nu gratis verkrijgbaar voor bestaande klanten met Gold Support. De Euro list prijs voor Optiview Protocol Expert Plus is e 7.055. De nieuwe Optiview Link Analyzer met 80 GB hard disk is beschikbaar tegen een gereduceerde aankoopprijs van e 9.110 voor bestaande klanten met Gold Support die hun oude Link Analyzer inruilen, of voor e 11.765 voor klanten zonder Gold Support. De Euro list prijs is e 25.875. Voor meer informatie over de OptiView suite oplossingen voor netwerkanalyse belt u met Fluke Networks op nummer (800) 283-5853 of bezoekt u www.flukenetworks.com.


Over Fluke Networks

Fluke Networks biedt innovatieve oplossingen voor het testen, analyseren en controleren van bedrijfsnetwerken en telecommunicatienetwerken en de installatie en certificatie van het fiber en het koper dat de fundamenten van deze netwerken vormt. De uitgebreidste reeks oplossingen van het bedrijf, de Network SuperVision solutions®, bieden netwerkinstallateurs, -eigenaren en -beheerders superieure visie, waarbij snelheid, accuratesse en gebruiksgemak worden gecombineerd om de netwerkprestaties te optimaliseren. Het hoofdkantoor van Fluke Networks is gevestigd in Everett, Washington (Verenigde Staten). Wereldwijd heeft het bedrijf meer dan 450 medewerkers in dienst en de producten worden in meer dan 50 landen gedistribueerd.


# # #



Voor meer informatie neemt u contact op met:


Fluke Networks: Perscontacten:

Joost Meeuwis Carl Mills

EMEA Marcom Manager tel- +31(0)40-2110110

Fluke Networks fax-+31(0)40-2651020

Tel- +44 (0)1923 281331 Carl@mills-advertising.com
joost.meeuwis@flukenetworks.com www.mills-advertising.com


voor fotomateriaal & alle andere persinfo over Fluke Networks, ga naar
www.it-pressroom.com/flukenetworks