24/7 Maasland

Oss 24-7-2003 -

WAPEN AANGETROFFEN, Oss

De politie heeft in een woning aan de Rossinistraat in Oss een vuurwapen aangetroffen. De bewoner een 29-jarige man, is aangehouden. In de woning werd eveneens munitie, een vlindermes, cocaïne en een hennepkwekerij met 72 plantjes aangetroffen. De verdachte is voor verder onderzoek in verzekering gesteld. De wapens zijn in beslag genomen en de hennepkwekerij is ontmanteld.

MAN RIJDT IN GESTOLEN AUTO, Ravenstein

De politie heeft donderdagochtend een 24-jarige inwoner van Elst aangehouden aan de Heideweg te Langeboom. Op de Mgr. Borretlaan in Ravenstein troffen agenten die ochtend de man in een auto, die bij controle gestolen bleek. Toen agenten de man daarop aan wilde spreken reed hij weg uit het centrum van Ravenstein over de Dorpenweg richting Reek. De man reed vervolgens over de N277 richting Reek. De agenten probeerde de auto tot stoppen te dwingen. Daarbij reed de verdachte tweemaal opzettelijk tegen de politieauto aan en vervolgde zijn weg. De agenten reden hem achterna en inmiddels waren meerdere eenheden ter assistentie ingezet. Uiteindelijk reed de bestuurder zich op de Heideweg te Langeboom klem, maar hij wist uit de auto te ontkomen. In het bosperceel is hij door agenten aangehouden. De verdachte is voor verder onderzoek ingesloten.

WINKELDIEF AANGEHOUDEN, Oss

Een 39-jarige Nijmegenaar is woensdagavond in een supermarkt aan het Burchtplein in Oss betrapt toen hij een aantal levensmiddelen wegnam zonder te betalen. De man werd aangehouden en kon later die avond met een proces-verbaal huiswaarts keren.