Tom Coronel


---

21 Juli 2003: Tom Coronel alsnog met Lister op Spa Francorchamps

Tom Coronel zal toch nog voor Lister uitkomen in de 24 uurs race op Spa Francorchamps. Nadat de Belg Bas Leinders de auto zwaar crashte in de kwalificatie op Donderdag besloot teameigenaar Laurence Pearce hem te vervangen voor Tom. De Lister crew is momenteel druk bezig om de auto weer op te lappen voor de race. "De hele voorkant is er af, maar gelukkig hebben ze vandaag de hele dag de tijd om de schade te herstellen", aldus Tom.

Omdat de nr.14 Lister, die Tom samen met Jamie Campbell Walter, Nathan Kinch en Rob Shirle zal besturen, officieel niet gekwalificeerd is moet het team vanaf de laatste startrij starten. Omdat Tom dit weekend nog niet heeft getraind in de Lister moet hij in de warmup voldoende tempo laten zien. Geen probleem dus voor Coronel die natuurlijk al de nodige kilometers in de Lister Storm heeft afgelegd.

Tom's teamgenoot in het ETCC Duncan Huisman zal eveneens in een Lister rijden tijdens de 24 uurs race. Huisman rijdt voor het Creation Autosportif team dat als enige privé team een Lister Storm inzet.