Politie Zeeland



O-5089-2003 ONDER INVLOED


Een 53-jarige automobilist uit Terneuzen is donderdagavond rond 22.00 uur op de Bellamystraat in zijn woonplaats aangehouden voor rijden onder invloed.
Uit een afgenomen blaastest bleek dat hij 3x de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken dan is toegestaan. Uit onderzoek bleek dat de man reed tijdens een eerdere rijontzegging, hij niet in het bezit was van een rijbewijs en zijn auto niet was verzekerd. Tegen de 53-jarige man werd proces-verbaal opgemaakt.



O-5090-2003 AUTOMOBILIST RIJDT IN SLOOT


Een 18-jarige man uit Zierikzee is donderdagavond rond 20.15 uur met zijn auto op de kop in een sloot beland.
De man reed over de Kadeweg in Zierikzee en wilde tijdens het rijden een blikje frisdrank oprapen dat uit de bekerhouder was gevallen waardoor hij in de berm geraakte. Doordat hij te veel tegenstuurde, reed hij aan de andere kant van de weg de sloot in rakelings langs een boom. De bestuurder kwam met een snijwond in zijn hand met de schrik vrij, zijn auto raakte flink beschadigd.



O-5091-2003 MOTORRIJDER ZWAAR GEWOND


Op de Oesterdam te Tholen is in de nacht van donderdag/vrijdag een 33-jarige motorrijder uit Antwerpen door nog onbekende oorzaak ten val gekomen. Hij werd zwaar gewond overgebracht naar het ziekenhuis te Rotterdam.
Vrijdag rond 05.45 uur werd zijn motor onbeheerd aangetroffen langs de weg door een passerende automobilist, de motorrijder lag een aantal meters verderop.
De motorrijder is vermoedelijk afgelopen nacht (tijdstip is niet bekend) in een scherpe bocht t.h.v. de Speelmansplaten door nog onbekende oorzaak ten val gekomen.