Politie Zeeland

W-5163-2003 ONGEVAL A58

Op de Noordbaan van de A58 ter hoogte van Arnemuiden vond zondagavond omstreeks 18.20 uur een eenzijdig ongeval plaats.
Een 29-jarige automobiliste uit Oost-Souburg raakte in de bocht ter hoogte van Arnemuiden door onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt, sloeg tot twee maal toe over kop en kwam tegen een boom tot stilstand. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De brandweer heeft de auto open moeten knippen om de vrouw te bevrijden.
Zij is met haar inzittende, een 9-jarig meisje uit Oost-Souburg, met onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Vlissingen.
De auto is total-loss.

W-5164-2003 BEROVING

Zondagavond rond 22.45 uur is op het Weijevlietpad in Vlissingen een 19-jarige man uit Oost-Souburg beroofd van zijn geld, GSM en fiets.
De man fietste over het fietspad naast de Sloeweg vanuit de richting Bossenburg. Nabij het tunneltje werd hij door 3 onbekende mannen staande gehouden. Zij dwongen hem met geweld en onder bedreiging van een steekwapen zijn spullen af te geven.
De Souburger is beroofd van een GSM, een fiets en een aanzienlijk geldbedrag.
De politie heeft de zaak in onderzoek.

O-5165-2003 AANHOUDING

Op het Transferium in Renesse zijn maandag om 00.50 uur twee mannen aangehouden op verdenking van handelen c.q. voorhanden hebben van verdovende middelen.
De twee afkomstig uit de gemeente Korendijk en beiden 20-jaar oud zijn meegenomen naar het bureau en verhoord.

O-5166-2003 VECHTPARTIJ RENESSE

Maandag rond 03.15 uur vond op de Vroonweg in Renesse een vechtpartij plaats waarbij een 19-jarige man uit Roosendaal gewond is geraakt.
De man is tijdens de vechtpartij gewond geraakt doordat 1 van zijn belagers met zijn voet tegen zijn keel schopte. De jongen kon hierdoor een tijdje moeilijk adem halen. Een arts constateerde dat zijn luchtpijp gekneusd was.
Naar aanleiding van getuigenverklaringen van omstanders zijn een 4-tal jongeren afkomstig uit Capelle aan de Ijssel aangehouden.
Ze ontvingen een dagvaarding.

O-5167-2003 INBRAAKPOGING

Onbekenden hebben zondag tussen 14.00 uur en 15.00 uur gepoogd in te breken in een woning aan de Glenn Millerlaan in Goes.
De toegang tot de woning is geforceerd. Er zijn geen goederen weggenomen.