Ingezonden persbericht

Persbericht

28 juli 2003

LEWIS stelt Kim van den Brand aan als PR consultant

~ corporate communicatie-expert versterkt accountteam Oracle en SPSS ~

LEWIS Communicatie BV, het internationale PR- en marketingadviesbureau voor ICT bedrijven, heeft Kim van den Brand aangesteld als PR consultant. In deze functie zal zij het team dat verantwoordelijk is voor de Oracle en SPSS accounts gaan versterken.

Van den Brand is afkomstig van OnStream Data BV, een aanbieder van informatie-opslagsystemen voor servers en webstations voor het midden- en kleinbedrijf. Ze was daar werkzaam als marketing communications executive. In deze functie was Van den Brand verantwoordelijk voor de corporate communicatie van het bedrijf. Ze verzorgde onder meer de communicatieplannen, de voorlichting rond de introductie van nieuwe producten en vertalingen van commerciële teksten.

"Ik heb de ICT leren kennen als een bijzonder boeiende en dynamische sector. Daarnaast spreekt het internationale karakter van LEWIS me aan. Omgaan met klanten over de gehele wereld vind ik een enorme uitdaging", zei Kim van den Brand, PR consultant bij LEWIS. "Ik vind het bovendien een groot pluspunt dat ik in mijn nieuwe functie mijn talenkennis kan gebruiken."

"Kim heeft ervaring in veel verschillende aspecten van de communicatie. Zo verzorgde zij bij OnStream Data BV zowel de interne als de externe communicatie", aldus Yvonne van Bokhoven, general manager van LEWIS Benelux. "Ik ben van mening dat Kim met haar brede ervaring en enthousiasme een goede aanvulling vormt op de rest van ons team."

Kim van den Brand behaalde haar diploma bij International Business and Languages aan de Hogeschool s-Hertogenbosch. Voor haar afstuderen voerde zij in opdracht van een ICT-bedrijf een klanttevredenheidsonderzoek uit onder de distributeurs van het bedrijf in Europa.

(273 woorden)

BERICHT VOOR DE REDACTIE

Een digitale foto van Kim van den Brand is bijgesloten bij deze e-mail.

Over LEWIS
LEWIS is een internationaal PR- en marketing adviesbureau gespecialiseerd in het verzorgen van media- en marketingrelaties voor ICT bedrijven. Het hoofdkantoor bevindt zich in Londen en er zijn 100% dochters in Boston, San Diego, Parijs, München, Stockholm, Milaan, Madrid, Sydney en Waalre.

Met een groeiratio van 24% in 2001, is LEWIS één van de snelst groeiende bedrijven in haar sector. LEWIS heeft momenteel een omzet van £6 miljoen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Viviane Brokerhof van LEWIS, het IT PR bureau: Tel:+31 (0)40 235 46 00Fax:+31 (0)40 235 46 01
E-mail:vivianeb@lewispr.com
Web site:http:/www.lewispr.com

LEWIS Communications BV
Marketing and Media relations for Technology Companies Petunialaan 28
5582 HA Waalre
Nederland

tel: +31 (0)40 235 46 00
fax: +31 (0)40 235 46 01
web: http://www.lewispr.com
e-mail: persinfo@lewispr.com