AutoRai

28-7-2003

Spirit-versie van Suzuki Alto

Alto Spirit is de naam van een extra aantrekkelijk geprijsde versie van deze Suzuki. Deze is tijdelijk te koop voor een prijs vanaf slechts 7.777,-. De traditioneel voordeligste auto in het dagelijkse gebruik wordt hierdoor nóg voordeliger.

Van de Suzuki Alto is vorig jaar een nagelnieuwe generatie uitgekomen. De auto bleek van meet af aan een schot in de roos, mede doordat de overheid in het kader van de toen nog geldende regeling Schoon & Zuinig de Alto-koper maar liefst 1.000,- subsidie gaf. Nog steeds valt de Suzuki Alto bij veel kopers in de smaak om zijn spaarzaamheid, zijn praktische gebruiks-mogelijkheden en zijn verrassende binnenruimte.

Suzuki maakt het de liefhebbers nu nog aantrekkelijker door de Alto tot en met 31 augustus in twee uitvoeringen als Spirit aan te bieden. De Alto GL Spirit, herkenbaar aan de speciale Spirit-badge, heeft onder meer een in delen neerklapbare achterbank, bekerhouders, dubbele airbags, getint glas en een achterruitwisser met sproeier. De nog completere Alto GLS Spirit heeft onder meer centrale deurvergrendeling, elektrisch te bedienen ramen voor en stuurbekrachtiging. Deze uitvoering kost 8.777,-.

Bovendien is de Alto weer, voor het achtste jaar in successie, als voordeligste uit de bus gekomen bij het grote auto-onderzoek van de Consumentenbond.


1 euro per dag
Momenteel biedt de Suzuki-dealer ook een aantrekkelijke financieringsactie aan. Daarmee is het mogelijk voor slechts 1 euro per dag in een Suzuki Alto Spirit te rijden. Deze actie geldt eveneens tot en met 31 augustus 2003. De looptijd van de financiering bedraagt 3 jaar en is gebaseerd op een aanbetaling van 2.777,- en een lage actierente van slechts 6,9 procent. In veel gevallen zal de waarde van een in te ruilen auto toereikend zijn om zorgeloos in een nieuwe Alto te kunnen rijden.