Politie Twente

Persberichten Politie Twente

Ongeval

man valt omlaag met zijn vlieger

Lattrop Breklenkamp

Op zondag 27 juli '03 omstreeks 13.15 uur kwam bij de Politie Twente een melding binnen dat er een ongeval had plaatsgevonden op een camping aan de Breemorsweg te Lattrop. Bleek dat een 35- jarige man uit Almelo ongeveer 3 à 4 meter omlaag was gevallen met zijn vlieger. De man had zich door een grote vlieger omhoog laten trekken. Met een lange band, die bevestigd was aan de auto, werd hij vastgehouden. Op een gegeven moment liet een verbinding los en viel hij naar beneden en kwam op zijn rug terecht.

De man is met onbekend rugletsel per Duitse ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Nordhorn. (Gebeurtenis was geen activiteit van de camping maar van de man zelf.) (bps: 03-098597)

Openlijke geweldpleging

Broer en zus worden in elkaar geslagen

Enschede

In de nacht van vrijdag op zaterdag liet een 22 jarige man zijn hond uit. Toen hij langs een woning aan de Markveldebrink liep werd hij bekogeld met bierflesjes. De man ging daarna samen met zijn 22-jarige zus verhaal halen bij de flessengooiers. Daar werden zij mishandeld. Zij waren door twee mannen geslagen met stokken. Hierop zijn agenten naar betreffende woning gegaan aan de Markveldebrink maar troffen, nadat de deur door de agenten was geopend, niemand aan. In de woning zagen agenten meerdere messen en slagwapens. Deze werden inbeslag genomen. Omstreeks 2.15 uur werd een 25-jarige man uit Enschede aangehouden terzake openlijke geweldpleging cq poging tot zware mishandeling. De man was gewond aan zijn hand omdat hij een ruit had ingeslagen om zo in zijn woning te komen. De man werd opgesloten nadat hij aan zijn verwonding was behandeld. De man werd in verzekering gesteld. De tweede verdachte, een 43-jarige man uit Enschede werd op zondagochtend 27 juli '03 aangehouden. Tegen de mannen wordt proces-verbaal opgemaakt.

(bps: 03-098075)

Chantal Westerhoff: 053-4555588


---- --