Modint


BRANCHE CREDITMANAGEMENT OP HOOG NIVEAU
Vanaf maandag 30 juni heeft MODINT Credit & Finance (MCF) een compleet nieuw bedrijfsinformatiesysteem met de toepasselijke naam WATCH in gebruik genomen.
Na ondertekening van het contract hiervoor met de Noorse partner SPN op 14 augustus 2001, is de implementatie nu een feit. Met de implementatie van dit unieke creditmanagementsysteem, gaat een lang gekoesterde wens van MCF, om haar 600 klanten flexibele maatwerkoplossingen op individueel niveau te kunnen bieden, in vervulling.

WATCH biedt moderne ondersteunings- en (web)communicatiemogelijkheden aan het succesvolle branche creditmanagementconcept van MODINT Credit & Finance. Gelijktijdig is ook het Customer Relationship Management (CRM) ingevoerd, waarmee de dienstverlening op een hoger en professioneler serviceniveau wordt gebracht. WATCH biedt de gebruiker tal van faciliteiten waaronder diverse rapportage- en maatwerkmogelijkheden. Zo kan de gebruiker van het systeem binnenkort rechtstreeks via het internet de status van zijn portefeuille zien en mutaties verwerken.

MCF onderstreept door beide nieuwe toepassingen haar positie als marktleider en wil met deze investeringen continuïteit en verbreding geven aan haar groeiende activiteiten.
MCF is de werkmaatschappij van de ondernemersorganisatie MODINT, welke een compleet financieel dienstenpakket levert op het gebied van leverings- en betalingsvoorwaarden, klanteninformaties, kredietverzekering, factoring, detachering, outsourcing en incasso voor de mode-, interieur-, én textielbranche.
30 juni 2003