SIX WEBLOG SERVICES

20six lanceert mobiele weblogdiensten.

20six, Europa's jongste aanbieder van online weblogdiensten introduceert deze week mobiele diensten. Vanaf woensdag 30 juli is het mogelijk om een weblog te beginnen en deze via SMS en MMS bij te werken.

Door de introductie van de nieuwe dienst kan vanaf iedere locatie snel en eenvoudig een update worden verstuurd zonder dat de gebruiker achter een computer hoeft te zitten. Gebeurtenissen en bijzondere momenten kunnen direct per SMS en MMS worden vastgelegd. Vanaf het strand, op de dansvloer, in de auto, achter de bar; met een mobiele telefoon staat het bericht en/of de foto in een flits op de eigen website.

Mobiel webloggen, ook wel aangeduid als 'mobloggen' neemt een enorme toevlucht en is hard op weg om de nieuwste hype op internet te worden. Vooral nu steeds meer mobiele telefoons zijn uitgerust met een ingebouwde camera en mobiele operators hun MMS diensten verder ontwikkelen.

20six is de eerste professionele aanbieder van weblogdiensten in Nederland die mobiel webloggen mogelijk maakt zonder dat de gebruiker hoeft te beschikken over technische kennis. Wie mobiel wil webloggen gaat naar www.20six.nl en creëert binnen 2 minuten een eigen moblog op internet.

De kosten van de SMS diensten van 20six zijn gelijk aan de SMS-to-email tarieven van de verschillende mobiele operators. De kosten van de MMS diensten zijn gelijk aan de MMS tarieven van de verschillende mobiele operators. De diensten van 20six zijn gratis.

Voor meer informatie over mobiel webloggen: www.20six.nl