Politie Gelderland-Zuid



Mr. Van Coothlaan 45,
Postbus 11, 6600 AA Wijchen
Telefoonnummer (024) 648 77 42
Faxnummer (024) 648 77 89


Datum Woensdag 30 juli                                               
                                                                     

DISTRICT STAD NIJMEGEN



Woninginbraak

In een woning aan de Egelstraat is gisteren ingebroken. Uit de woning is computerapparatuur gestolen. Aangifte deed de 50-jarige bewoner.


Bedrijfsinbraak

In een bedrijf aan de Wezenlaan is afgelopen nacht ingebroken. Door een ruit in te gooien zijn de dieven het pand binnengekomen. Er is computerapparatuur gestolen. Aangifte volgt nog.


Auto gestolen

Vanaf de St. Annastraat is afgelopen nacht een rode Opel Kadett met het kenteken ZF-56-HK gestolen. Aangifte deed een 30-jarige inwoner van Nijmegen.


Man aangehouden voor vernieling

Gisteren is op de Dommer v. Poldersveldtweg een 19-jarige inwoner van Nijmegen aangehouden. Hij zou ruiten van een pand aan de Dommer v. Poldersveldtweg hebben ingegooid. De 19-jarige is overgebracht naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hem is opgemaakt.


Ongeval met letsel

Vanochtend is op de Sophiaweg een aanrijding ontstaan tussen een 18-jarige automobiliste uit Nijmegen en een 55-jarige fietster uit Nijmegen. Vermoedelijk heeft de automobiliste de fietster niet gezien waardoor een aanrijding ontstond. Hierdoor kwam de fietster ten val en liep hierbij beenletsel op. De fietster is voor behandeling overgebracht naar het Radboud ziekenhuis.


DISTRICT TWEESTROMENLAND



Malden- mishandeling

Een 26-jarige inwoner van Eindhoven deed gisteren aangifte van mishandeling. De man was in een horecagelegenheid aan de Rijksweg. Tussen hem en een onbekende vrouw ontstond een woordenwisseling. Vervolgens zou de vrouw de 26-jarige in het gezicht hebben geslagen. Een tweede vrouw mengde zich in het gebeuren en tussen haar en de 26-jarige ontstond een worsteling. Vervolgens zijn de vrouwen weggegaan. De 26-jarige heeft zich onder doktersbehandeling gesteld.


Wijchen- tweetal aangehouden voor diefstal af auto

Een 41-jarige inwoner van Wijchen deed vorige week woensdag aangifte van diefstal vanaf zijn auto. De banden van zijn auto, die geparkeerd stond aan de Diemwei, waren ontvreemd. De politie stelde een onderzoek in. Dit leidde ertoe dat op maandag 28 juli een 19-jarige inwoner uit Herpen werd aangehouden. Een 20-jarige inwoner van Herpen meldde zich gisteren bij de politie. Hij werd eveneens aangehouden. Beiden verdachten bekenden de diefstal te hebben gepleegd. Tegen het tweetal is proces-verbaal opgemaakt.


Wijchen - van dak gevallen

Een 58-jarige man die dinsdagmiddag op een zelfgemaakte steiger een dakkapel van een woning aan de Heilige Stoel zat te schilderen, viel daarvan af. Hij viel ongeveer zes meter naar beneden en raakte gewond aan zijn hoofd. De man is per ambulance overgebracht naar het Radboud ziekenhuis. Ambulancepersoneel kreeg assistentie van personeel van de traumahelikopter die ter plaatse kwam.


Appeltern- inbraak in woning

Gisteren is in een woning aan de Tuut ingebroken. Vermoedelijk zijn de dieven via een openstaande deur de woning binnengekomen. Uit de woning is onder andere een portemonnee gestolen. Aangifte deed een 32-jarige inwoner van Utrecht.


DISTRICT DE WAARDEN



Geldermalsen- woninginbraak

In een woning aan de Herman Kuykstraat is afgelopen nacht ingebroken. Door een ruit in te slaan zijn de dieven het pand binnengekomen. Tot nu toe worden geen goederen vermist. Aangifte deed een75-jarige bewoonster.


IJzendoorn- man aangehouden voor inbraak in auto

Afgelopen nacht is op de Waalbandijk een 47-jarige inwoner van Rotterdam aangehouden omdat hij een auto had opengebroken. De man is overgebracht naar het politiebureau waar proces-verbaal tegen hem is opgemaakt. De eigenaar van de auto, een 62-jarige inwoner van Nieuwegein, deed aangifte.


Brenda van der Pal; GSM 06- 53 22 01 57/ afdeling Communicatie
Politie Gelderland-Zuid, Mr. Van Coothlaan 45, Postbus 11, 6600 AA Wijchen Telefoonnummer (024) 648 77 42 Faxnummer (024) 648 77 89 ---- --