Politie Drenthe

Korps: Drenthe, plaats: Assen 30-07-2003
Persberichten woensdagmiddag
Bert Visser 0592 383383 of 0651 - 611629

Diefstal in etappes

DE WIJK - Een 57 jarige inwoonster van De Wijk is in twee etappes zon 30 m² graniettegels kwijtgeraakt. De tegels stonden op de oprit van haar woning. Rond 8 juli miste de vrouw al 10 m² en op 29 kwam daar nog 20 m² bij. De totale schade bedraagt 2240 euro.

Motorkettingzagen gestolen.

ROLDE - Onbekenden hebben de vorige week, terwijl het personeel voor de middagpauze in de kantine zat drie motorkettingzagen gestolen uit de loods van gemeentewerken aan de Grote Brink in Rolde. Het gaat om kettingzagen van het merk Stihl, kleur rood wit. Het lijkt erop dat men op klaarlichte dag gewoon de loods is binnengelopen en met de kettingzagen onder de arm weer vertrokken is.

Ravage in voetbalkantine

ASSEN - De voetbalclub FC Assen is zwaar gedupeerd na een inbraak in het clubgebouw aan het Stadsbroek in Assen. Woensdagmorgen werd ontdekt dat de hele ruimte een grote puinhoop was. Stoelen en tafels waren omgegooid, vitrineruiten ingegooid en de glazen deur van de koelvitrine was aan diggels. Twee kassas stonden op het voetbalveld. Het is niet bekend hoe men in het clubgebouw is gekomen. Mensen die informatie hebben over deze zaak worden verzocht contact op te nemen met de politie.