ADP NEDERLAND BV

Delta Lloyd kiest voor ADP

PERSBERICHT

Contract voor zeven jaar


Capelle aan den IJssel, 30 juli 2003 - Delta Lloyd Levensverzekering NV en ADP Nederland BV zijn overeengekomen dat ADP tot 1 juli 2010 de uitkeringstechnische berekeningen ten behoeve van Delta Lloyds pensioen- en lijfrenteverzekerden verzorgt.

Delta Lloyd, één van Nederlands grote pensioenverzekeraars in de particuliere en zakelijke sector, heeft voor ADP gekozen, vanwege de specifieke oplossingen die ADP recentelijk ontwikkelde voor de bruto-nettoberekeningen in het uitkeringsproces van pensioenen en lijfrenten. Een belangrijk aspect daarbij was de optimale aansluiting op de systemen van de verzekeraar.

ADP Nederland is wereldwijd marktleider in systemen en services voor salarisverwerking en human resource management. ADP Nederland BV biedt systemen en services voor human resource management en salarisverwerking. ADP Nederland BV is het grootste bedrijf in Nederland dat de verwerking van salarisgegevens en personeelsinformatie als kernactiviteiten heeft. Het bedrijf telt 500 medewerkers en heeft een omzet van 59 miljoen euro. Ruim 900.000 werknemers in Nederland ontvangen maandelijks hun loonstrook van ADP Nederland BV. Het hoofdkantoor is gevestigd in Capelle aan den IJssel.
ADP Nederland BV is een dochter van het beursgenoteerde Amerikaanse moederconcern ADP, Inc. dat wereldwijd marktleider is met de verwerking van de salarissen van meer dan 30 miljoen werknemers en een omzet van 7 miljard dollar. Het hoofdkantoor van Automatic Data Processing, Inc. is gevestigd in New Jersey.

www.adp.nl

Noot voor de pers:
Bij vragen kunt u contact opnemen met ADP Nederland BV, afdeling Communicatie 010- 4598991

30 jul 03 15:33