Gemeente Heythuysen

Nieuws

Bouw gemeenschapshuis bereikt hoogste punt

Bouw gemeenschapshuis bereikt hoogste punt Op 27 mei jl. is officieel gestart met de bouw van het nieuwe multifunctionele gemeenschapshuis aan de St. Antoniusstraat te Heythuysen. Inmiddels vordert de bouw gestaag. Afgelopen week is het hoogste punt van de bouw bereikt. Dit hoogste punt vormt het stalen frame, wat uiteindelijk het podium van de grote podiumzaal gaat worden.

Bedenk een nieuwe naam!
Bij een nieuwe zaal hoort een nieuwe naam en een nieuw logo en u kunt de bedenker hiervan zijn.
Vandaar dat wij u de burgers van Heythuysen- oproepen om uw creativiteit te prikkelen en met suggesties voor namen en logos te komen.
U kunt uw suggesties inleveren bij de gemeente Heythuysen (brievenbus) t.a.v. het Team Welzijn of per mail naar info@heythuysen.nl Vergeet niet uw eigen naam en adres te vermelden.

Uiterste inzenddatum is 30 september 2003.

Hierna zal een nog samen te stellen groep van personen een definitieve keuze maken voor een naam en een logo. Het is mogelijk dat gekozen wordt voor een naam en een logo, bedacht en ontworpen door verschillende personen.

Uiteraard wacht de winnende bedenker(s) een aardige prijs.

GeĂŻnteresseerd in de bouwplannen?
In de hal van het gemeentehuis staan een aantal informatiepanelen met bouwtekeningen, schetsontwerpen en computeranimaties van het nieuwe gemeenschapshuis. Deze kunt u tijdens de openingstijden van het gemeentehuis bezichtigen (maandag tot en met vrijdag van 09.00 12.00 uur en op donderdagmiddag van 14.00 19.00 uur).