30/7 De Leijgraaf

Uden 30-7-2003 -

MANNEN AANGEHOUDEN, Uden

Dinsdagmiddag zijn drie mannen uit Mill aangehouden. De drie mannen werkten een medewerker van de Algemene Inspectiedienst tegen toen hij twee voertuigen van hen wilde controleren waarmee ze vee vervoerden. Daarbij werd ingereden op de man en werd de auto van de man aangereden. De drie mannen zijn aangehouden en voor verder onderzoek ingesloten.

HENNEPKWEKERIJ AANGETROFFEN, Uden

Dinsdag is in een woning aan de Triangelstraat in Uden een in bedrijf zijnde hennepkwekerij aangetroffen. Op de zolder werden ongeveer 200 henneplanten aangetroffen. De planten, assimilatielampen en andere toebehoren zijn in beslag genomen. Tegen de 35-jarige bewoner is proces-verbaal opgemaakt.

MAN GEWOND BIJ ONGEVAL, Uden

Dinsdagavond is een 20-jarige man uit Uden bij een ongeval gewond geraakt. De man reed met zijn auto over de Ruiterseweg in Uden. Op die weg reed hij een voor hem rijdende auto voorbij. Daarbij kwam hij met de linker wielen in de berm en verloor daardoor de macht over het stuur. De man kwam met zijn auto daardoor in de sloot aan de andere zijde van de weg terecht, ramde een muur bij een woning, sloeg over de kop en kwam in de tuin van de woning nog tegen twee pilaren. De auto werd zwaar beschadigd. De 20-jarige man uit Uden is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Veghel.

BOETE VOOR RIJDEN ONDER INVLOED, Boekel

In de nacht van dinsdag op woensdag is op de Erpseweg in Boekel een 37-jarige man uit Waalwijk bekeurd. Hij reed met een auto terwijl hij te veel gedronken had. De man kreeg een boete van 190,-- en een rijverbod van 2 uur.