PERSBERICHT - 2003-07-30

Functie Fred van Cleef in Den Haag vervalt, bureau 'onder' Duitsland

Reorganisatie 'Canada' treft ook Nederland

De Canadian Tourism Commission in Ottawa ziet zich genoodzaakt een aantal maatregelen te nemen om wereldwijd effectiever te kunnen opereren. Eén van de maatregelen is het reduceren van de personele bezetting. Voor Nederland heeft dit tot gevolg dat de functie van Fred van Cleef, Director Sales & Promotions van CTC Den Haag, komt te vervallen.

Op verzoek van de Raad van Bestuur zijn de afgelopen maanden alle programma´s en investeringen nauwkeurig geëvalueerd. Om de investeringen te maximaliseren en de overheadkosten terug te dringen zijn de volgende maatregelen genomen:


- samenvoegen van CTC Nieuw-Zeeland met CTC Australië
- samenvoegen van CTC Hong Kong met CTC China
- samenvoegen van MC&IT Ottawa met de US Sales operations
- reduceren van het aantal medewerkers in Nederland, Italië, Hong Kong, Japan en Canada (Ottawa)

De promotie-activiteiten zullen geen hinder ondervinden van deze maatregelen. Het kantoor van de Canadian Tourism Commisison in Den Haag blijft geopend voor relaties en ook het budget voor het komende jaar blijft vooralsnog ongewijzigd.

Het Nederlandse kantoor valt met onmiddellijke ingang onder de verantwoordelijkheid van Karl-Heinz Limberg, Managing Director voor Duitsland, Zwitserland en Nederland. In Nederland wordt Oya Postma-Latupeirissa Travel Trade & Media Relations Officer.