Politie Zeeland



W-5216-2003 DIEFSTAL RUGZAK

Uit een woning aan de Brakstraat te Middelburg is woensdagmiddag tussen 14.15 uur en 15.15 uur een rugzak weggenomen.
De bewoonster had, terwijl zij bezig was in de woning, even de voordeur open laten staan om te luchten. Terwijl de deur openstond, heeft een onbekende kans gezien uit de hal een rugzak weg te nemen met daarin o.a. make-up spullen alsmede een etui met medicijnen tegen hooikoorts en allergie.



O-5217-2003 DIEFSTAL TAS

Aan de Havenweg te Sint Annaland is woensdagmiddag een tas weggenomen uit een fietsmand.
De eigenaresse hiervan had rond 11.30 uur haar fiets neergezet bij de watersportvereniging en vergeten haar tas, met daarin o.a. haar portemonnee, uit de fietsmand te pakken. Toen ze een half uur later terugkwam bij haar fiets, bleek de tas te zijn verdwenen. Deze werd later teruggevonden met een lege portemonnee. De inhoud hiervan, een tiental euro's, was verdwenen.



W-5218-2003 AANRIJDING

In Middelburg zijn woensdag rond 18.30 uur een vrachtauto en een personenauto beschadigd bij een aanrijding.
Beide voertuigen reden naast elkaar over de Nieuwe Vlissingseweg, komende uit de richting van Vlissingen. De vrachtauto, bestuurd door een 21-jarige man uit Nunspeet, reed over de rechterrijbaan en kwam bij het nemen van de bocht naar de Poelendaelesingel in aanrijding met de personenauto die naast hem reed, bestuurd door een 60-jarige Duitse. Er was alleen materiele schade.



W-5219-2003 VOETGANGSTER BREEKT BEEN

Een 68-jarige vrouw uit de gemeente Veere heeft woensdagavond haar been gebroken nadat zij was aangereden door een personenauto.
De vrouw stak rond 19.00 uur een voetgangersoversteekplaats over op de Domburgseweg in Domburg en werd hierbij aangereden door een 31-jarige automobilist uit Hoevelaken. De 68-jarige vrouw werd met een gebroken been overgebracht naar het ziekenhuis.



W-5220-2003 DIEFSTAL UIT BEDRIJFSAUTO

Woensdag tussen 14.00 uur en 15.00 uur werd er ingebroken in een bedrijfsauto die geparkeerd stond op de Dam te Middelburg.
Uit de auto werd de geluidsapparatuur alsmede een carkit weggenomen. Schadebedrag is onbekend.