AutoRai

31-7-2003

Hyundai Twenty-five editions met in-car entertainment

Hyundai trekt alle registers open om het 25-jarige jubileum in Nederland te vieren. Ter ere hiervan zijn er nu zeer complete Twenty-five Editions van de Matrix, de Trajet en Santa Fe.

Ze zijn voorzien van maar liefst 25 opties met als klap op de vuurpijl een audioset met cd-speler en in de Trajet en Santa Fe zelfs met een dvd-speler.

De Twenty-five Editions bieden de koper letterlijk luisterrijk voordeel, waarbij Hyundai het modernste van het modernste op het gebied van in-car-entertainment levert. De Matrix Twenty-five 1.6 GL is er al voor 17.495 euro. Bovenop de al riante standaarduitrusting is deze opvallende midi-MPV ook nog voorzien van lichtmetalen velgen, dakrails, afstandsbediening voor de centrale vergrendeling, een metaalkleurig dashboard, metallic/micalak en een Pioneer DEH-1500R radio/cd-speler. De koper heeft een prijsvoordeel van maar liefst
1.770 euro. De meerprijs voor deze jubileumuitvoering is namelijk slechts 500 euro, terwijl de waarde van het pakket 2.270 euro bedraagt. De Matrix Twenty-five staat nu al bij de Hyundai-dealer in de showroom.

De Trajet Twenty-five biedt een voordeel van maar liefst 3.240 euro. Deze jubileumversie is gebaseerd op de Trajet 2.0 GLS. Tot de 25 opties behoren onder meer lichtmetalen velgen, een dakspoiler, metallic/mica lak, een Pioneer radio/cd-speler en de allernieuwste portable dvd-speler JP JackRabbit van Philips, voorzien van lcd-scherm dat met een beugel aan een hoofdsteun is te bevestigen, cd rewriter en een MP3-speler. De gezamenlijke waarde van deze extras bedraagt 3.440 euro, terwijl de meerprijs van het pakket maar 200 euro is. De Trajet Twenty-five is er vanaf augustus en kost 25.695 euro.

Tot slot is er de Santa Fe Twenty-five met een consumentenvoordeel van
2.575 euro. Tot de 25 opties van deze zeer succesvolle SUV behoren lichtmetalen velgen, afstandsbediening voor de centrale vergrendeling, two-tone metallic lak en dezelfde radio/cd-speler en dvd-speler als in de Trajet Twenty-five. De waarde van dit pakket extras is 3.475 euro, maar de meerprijs bedraagt slechts 900 euro. De Santa Fe Twenty-five is gebaseerd op de Santa Fe 2.0 2WD en staat voor 25.695 euro vanaf augustus in de showroom.

Hyundai Multipoint Garantie
Hyundai biedt bijzonder uitgebreide garantievoorwaarden onder de titel Hyundai Multipoint Garantie. Deze omvat drie jaar productgarantie waarbij géén kilometerbeperking geldt, zes jaar carrosseriegarantie plus nog eens drie jaar mobiliteitsgarantie (snelle assistentie bij pech onderweg). De Multipoint Garantie geldt voor alle Hyundai-personenautos en Hyundai-bedrijfswagens.