Ingezonden persbericht

Persbericht

Oracle breidt e-business suite uit met specifieke toepassingen voor de overheidssector

31 juli 2003 - Oracle, 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware, heeft Oracle E-Business Suite uitgebreid met specifieke functionaliteiten voor de overheidssector. Met deze vernieuwingen kunnen overheidsorganisaties hun processen beter stroomlijnen en optimaal gebruik maken van de informatie die binnen de organisatie aanwezig is.

Overheidsinstanties staan onder economische en politieke druk en moeten voldoen aan de groeiende eisen van burgers en de wetgeving om efficiënter en tegen lage kosten te functioneren. De laatste uitbreidingen in Oracle E-Business Suite 11i.9 zijn ontwikkeld om overheidsinstellingen te ondersteunen in het structureren van hun werkzaamheden, efficiëntie te vergroten binnen de organisatie en te kunnen voldoen aan de strenge boekhoudstandaarden. Naast de bestaande functionaliteiten voor het beheren van openbare aanbestedingen en het digitale loket, bevat het nieuwe pakket onder meer toepassingen voor zelfregistratie van leveranciers en financieel management op basis van procedures en organisatieprocessen.

"Doordat we nauw samenwerken met onze klanten in de sector, hebben we de laatste versie van Oracle E-Business Suite kunnen verbeteren en aanpassen aan de operationele vereisten waaraan overheidsinstellingen moeten voldoen," zei Jan-Willem Schalkwijk, Manager of Product & Industry Marketing bij Oracle Nederland. "Oracle zorgt ervoor dat organisaties in de sector meer informatie tot hun beschikking krijgen en minder kosten maken op verschillende gebieden, zoals supply chain management, productontwikkeling, enterprise resource planning en customer relationship management."

Oracle
Oracle is 's werelds grootste leverancier van bedrijfssoftware.