Ingezonden persbericht

Avaya systimax-conferentie belicht nieuwste bekabelingsstrategieËn voor optimale netwerkprestaties

Conferentie voor netwerkprofessionals in de Benelux op 24 september 2003

TER PUBLICATIE: 31 juli 2003

RIJSWIJK - Avaya Connectivity Solutions, met SYSTIMAX Structured Connectivity Solutions (SCS) wereldwijd marktleider op het gebied van bekabelingssystemen, organiseert op 24 september 2003 haar SYSTIMAX-conferentie over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van bekabeling en netwerkoptimalisatie.

Deze jaarlijkse conferentie voor netwerkprofessionals in de Benelux - getiteld 'SYSTIMAX Structured Connectivity Solution Advancing Network Performance' - vindt van 9.30 tot 17.00 uur plaats in theater De Maagd aan de Grote Markt 32 in Bergen op Zoom. Voor meer informatie en registratie: www.avaya.com/conference/systimaxnl, of e-mail / bel naar Alice Boezelijn (aboezelijn@avaya.com, 070 414 89 60).

Tijdens de conferentie staat de vraag centraal hoe optimale LAN-bekabeling bedrijven kan helpen bij het bereiken van meer efficiëntie en verbeterde productiviteit. In presentaties belichten zowel gebruikers als Avaya-experts de nieuwste middelen voor het realiseren van maximale netwerkprestaties, de toekomst van LAN's, connectiviteitsoplossingen en ontwikkelingen in netwerkarchitecturen.

# # #

SYSTIMAX SCS
SYSTIMAX SCS van Avaya is verkrijgbaar via een wereldwijd netwerk van gekwalificeerde BusinessPartners. SYSTIMAX SCS is een gestructureerd bekabelingssysteem dat geschikt is voor gelijktijdig transport van data, spraak, video en intelligente applicaties voor gebouwbeheer. De SYSTIMAX-oplossingen worden ondersteund door uitgebreide, 20 jaar lange product- en applicatiegarantie. Meer informatie over SYSTIMAX SCS is te vinden op: www.avaya.com/connectivity/systimax.

Avaya
Avaya, Inc. ontwikkelt, bouwt en beheert communicatienetwerken voor meer dan een miljoen bedrijven over de gehele wereld, waaronder 90% van de Fortune® 500. Het bedrijf is wereldleider voor veilige en betrouwbare Internet Protocol-telefoniesystemen, communicatiesoftwareapplicaties en -diensten. Avaya is de drijvende kracht achter convergentie van spraak- en data-applicaties op IT-netwerken. Bedrijven van elke mogelijke omvang kunnen hun bestaande of nieuwe netwerken optimaal inzetten, hun productiviteit verbeteren en hun onderscheidend vermogen versterken.