ALPHACOMM GROUP BV

On-line prepaid beltegoed nog eenvoudiger

Rotterdam, 31 juli 2003. Nooit meer de deur uit om beltegoed te kopen. Nederlandse prepaid bellers kunnen gemakkelijk on-line aan nieuw beltegoed komen. Dit kan inmiddels direct bij een flink aantal bekende websites.

Met nieuwe betaalmethoden (waaronder mobiele portemonnee Moxmo en Way2Pay), een nieuw systeem en uitbreiding van het portfolio aan prepaid producten is het nu nog makkelijker om direct on-line beltegoed aan te schaffen. Op dit moment belt meer dan de helft van Nederland zonder mobiel abonnement, veelal om de kosten in de gaten te houden.

Deze opwaardeerservice wordt op dit moment al aangeboden door een snel groeiend aantal partners: bekende Nederlandse internet portals en toonaangevende websites, waaronder Planet, DeTelefoongids, DeTelegraaf/ElCheapo, Testnet, Freeler, de O2 webshop en GSMweb.nl.

'Met de mogelijkheid om ook on-line beltegoed te kunnen kopen hoeft de consument nooit meer de deur uit om weer mobiel te kunnen bellen' aldus Bart-Jan Kerckhoff, manager on-line business development, 'Bovendien is het voor gebruikers ideaal om op vakantie gewoon weer verder te kunnen bellen'. De bekende fysieke belkaarten lijken hiemee hun langste tijd te hebben gehad.

Naast de on-line prepaid variant biedt Alphacomm ook de mogelijkheid om op andere manieren elektronisch prepaid aan te schaffen. Zo worden in de komende maanden veel winkels en benzinestations voorzien van een pin-terminal die het prepaid tegoed op een speciale bon print.

Alphacomm Prepaid Services is onderdeel van de Alphacomm Group. ACPS biedt de mogelijkheid om prepaid producten elektronisch te distribueren. Dit kan onder meer via de (bestaande) PIN kastjes op de toonbank, via websites en verkoopautomaten. De komende maanden komt hier ook onder meer betalen via SMS bij. Daarnaast faciliteert ACPS grote websites en portals bij het (prepaid) ontsluiten van waardevolle content.

einde persbericht