Provincie Noord-Holland

Subsidie voor aanleg ecologische verbindingszones

Op 15 september 2003 sluit de laatste ronde van dit jaar voor subsidie-aanvragen voor uitvoeringsprojecten in de ecologische verbindingszones. Te subsidiëren activiteiten zijn planvorming en uitvoering ten behoeve van de realisatie van de provinciale ecologische verbindingszones. Na ontvangst worden de aanvragen getoetst op de criteria uit de deelverordening Fonds Natuur- en Landschapsbescherming.

In aanmerking voor subsidie komen de Noord-Hollandse gemeenten, waterschappen en recreatieschappen, PWN, ProRail, verenigingen voor agrarisch natuurbeheer, stichtingen die langdurig behoud en beheer van de eigendommen voor natuurdoeleinden waarborgen, Landschap Noord-Holland, Goois Natuurreservaat, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer.

Informatie over de aanvraagprocedure, het aanvraagformulier en de deelverordening Fonds Natuur- en Landschapsbescherming zijn op te vragen bij Karin Lansing, afdeling Water, Natuur, Landschap en Openluchtrecreatie, tel. (023) 514 39 69, e-mail lansingk@noord-holland.nl Meer inhoudelijke informatie over ecologische verbindingszones is op te vragen bij Mira Heesakkers, afdeling Water, Natuur Landschap en Openluchtrecreatie, tel. (023) 514 46 46, e-mail heesakkersm@noord-holland.nl

Meer informatie staat ook op de website van de provincie Noord-Holland

Karin Lansing 31-7-2003 15:38:00