Politie Zeeland



W-5229-2003 ZAKKENROLLEN


In Vlissingen en Middelburg zijn donderdag vijf personen het slachtoffer geworden van een zakkenroller.
In de Middelburgse binnenstad werd van twee vrouwen de portemonnee weggenomen uit hun tas. In de Lidl werd uit de broekzak van een 23-jarige Middelburger de portemonnee gerold.
In Vlissingen werden tijdens het winkelen in de Lange Zelke van twee vrouwen de portemonnee weggenomen uit hun tas.



Z-5230-2003 DIEFSTAL UIT TENT


Uit een tent op een camping aan de Hoofdweg te Hoek zijn donderdag tussen 13.00 uur en 15.00 uur diverse goederen weggenomen.
Uit de tent werden o.a. een gsm, een radio en een tiental euro's aan geld weggenomen.



W-5231-2003 TAS MET GROENTE EN FRUIT GESTOLEN


Van een 58-jarige Middelburger is donderdagmiddag een boodschappentas met levensmiddelen weggenomen vanaf zijn fiets.
De man wilde rond 17.00 uur nog wat boodschappen doen bij de Konmar in zijn woonplaats en had een tas met groente en fruit aan zijn fietsstuur laten hangen. Toen hij na 10 minuten weer bij zijn fiets terugkwam, bleek de boodschappentas met levensmiddelen te zijn verdwenen.



O-5232-2003 KOP/STAARTBOTSING


Op de Weg naar de Val te Zierikzee zijn donderdag rond 14.45 uur drie personenauto's flink beschadigd bij een kop/staartbotsing.
Een 68-jarige Amsterdamse automobilist kon niet meer op tijd stoppen toen de auto's voor hem afremden voor het verkeer en reed achter op de auto van een 43-jarige Brabander. Op zijn beurt schoot deze weer door op de auto daarvoor, bestuurd door een 53-jarige Belg. Alle bestuurders kwamen met de schrik vrij.