Ryanair

PERSBERICHT

310703

RYANAIR BIEDT NU OOK VAKANTIEWONINGEN AAN IN ENGELAND, WALES, IERLAND, SCHOTLAND EN FRANKRIJK TEGEN SPOTPRIJZEN

Ryanair, Europa's enige échte "low fares airline" heeft vandaag, 31 juli 2003, een nieuwe service aangekondigd waarmee een ruime keus aan vakantiewoningen in Engeland, Ierland, Schotland, Wales en Frankrijk wordt aangeboden aan vakantiegangers die met Ryanair vliegen. Ryanair passagiers kunnen vanaf nu deze low-budget vakantiewoningen boeken via www.ryanair.com.
Ryanair's Sales & Markering manager Benelux, David Gering, zei: "Ryanair biedt haar passagiers al geruime tijd onverslaanbare lage tarieven voor vluchten en hotels in Europa en met deze nieuwe service kunnen we onze passagiers en hun families een nog breder aanbod van accomodaties aanbieden."
"Er kan gekozen worden uit meer dan 4.000 vakantiewoningen met prijzen die beginnen vanaf 49 euro per persoon per week op basis van 4 personen. Bij een groot aantal woningen zijn huisdieren toegestaan." "Vakantiewoningen geven de passagiers van Ryanair een grote flexibiliteit op hun vakantie. Wij zorgen ervoor dat de woning "gebruiksklaar" is, zodat onze passagiers in vrijheid hun eigen vakantie kunnen indelen. Wij geven een routebeschrijving mee vanaf de luchthaven tesamen met een gids met bezienswaardigheden en een overzicht van de evenementen in de regio. En de eigenaar of beheerder is altijd in de buurt in het geval u nadere hulp of advies nodig heeft."
Voor het boeken van een vakantiewoning via Ryanair, gaat u naar www.ryanair.com en klikt u op "Self-Catering Cottages" link op de homepage.