Ingezonden persbericht

Popcentrum Podium

h a r d e n b e r g

Persbericht, op 6 juli 2003

TRIJNTJE OOSTERHUIS IN PODIUM HARDENBERG

Hardenberg-, Eindelijk is het zover. Trijntje Oosterhuis staat op zaterdag 2 augustus live on stage in één van de muzikaalste clubs van Nederland: Popcentrum Podium in Hardenberg.

Trijntje Oosterhuis is één van de allerbeste zangeressen in ons land. Onlangs werd ze in de media neergezet als een 'bloedmooie moordmeid met een dijk van een stem'. Het is in de artiestenwereld bekend dat het team technici, dat wekelijks verantwoordelijk is voor licht en geluid in Podium, geldt als één van de meest kritische teams van Nederland. En juist deze geluids- en lichttechnici zijn helemaal enthousiast vanwege de komst van Trijntje Oosterhuis, een vakvrouw die, volgens kenners, haar naaste in Nederland niet kent. Ze brengt vanavond haar grootste solohits en alle hitwerk van Total Touch. Zaal open om 23.00 uur, aanvang show 01.00 uur.

Voorafgaand aan het concert van Trijntje Oosterhuis is er een extra Vakantie Teenageparty. De Teenageparty, onze discoparty voor 16-minners van 12 tot en met 15 jaar, is er steeds van 19.00 tot 23.00 uur met de beste jocks, het mooiste licht en de coolste muziek. En ab-so-luut geen alcohol.

Einde persbericht.