Gemeente 's-Hertogenbosch

24-07-2003

Kermis in Rosmalen

De kermis wordt dit jaar van zaterdag 2 tot en met woensdag 6 augustus gehouden op het Gildeplein in Rosmalen. De opbouw van de kermis start op donderdag 31 juli. De kermis is op zaterdag 2 augustus en zondag 3 augustus open van 13.00 tot 24.00 uur en op maandag 4 augustus tot en met woensdag 6 augustus van 12.00 tot 24.00 uur. De kermis kent een grote diversiteit aan attracties zoals happy wheel, autoscooter, de draaimolen, de break dance en de superrups. Ook de poffertjeskraam en de snoepkraam ontbreken niet.

Verkeersmaatregelen

Ook dit jaar is een aantal verkeersmaatregelen van kracht.
- Van maandag 28 juli tot en met vrijdag 8 augustus is het Gildeplein afgesloten voor al het verkeer. Dit wordt aangegeven door verkeersborden.

- Van zaterdag 2 augustus tot en met woensdag 6 augustus is aan beide zijden van de burgemeester Woltersstraat, het gedeelte tussen de spoorwegovergang en de Dorpsstraat, een parkeerverbod ingesteld.
- Aan de oostelijke zijde van de Keizerstraat en aan de noordelijke zijde van de Koningstraat is vanaf maandag 4 augustus tot en met vrijdag 8 augustus een stopverbod ingesteld. Dit wordt aangegeven door verkeersborden.

- Het kermisterrein is verboden voor fietsers en bromfietsers.