Politie Zeeland


O-5269-2003 SCHOONMAKER VAST IN MOSSELMACHINE

Bij een bedrijf in Yerseke is een 18-jarige schoonmaker uit Yerseke vrijdag rond
22.35 uur met zijn been in een mosselmachine vast komen te zitten.
De brandweer kon hem los krijgen en toen bleken de verwondingen mee te vallen.
Wel werd de schoonmaker ter observatie meegenomen naar het ziekenhuis.
De Arbeidsinspectie wordt in kennis gesteld.

Z-5270-2003 FIETSER GESCHEPT - AUTOMOBILIST RIJDT DOOR

In de Axelsestraat in Terneuzen werd zaterdag omstreeks 01.00 uur een 31-jarige fietser uit deze plaats door een onbekend gebleven auto geschept, deze bestuurder reed vervolgens door.
De man reed over de Axelsestraat komende uit de richting van de Oude Vaart.
Ter hoogte van het punt waar het fietspad begint welke naast de Guido Gezellestraat loopt werd de fietser ineens geschept door een auto. Hierdoor kwam hij ten val en was even buiten westen. Op eigen gelegenheid ging hij naar de huisarts, deze had 6 hechtingen nodig op zijn kin hechten. Tevens had hij verwondingen aan zijn oog, knie en scheenbeen.

Z-5271-2003 UITWIJKEN VOOR AFSLAANDE AUTO

Vrijdag rond 20.15 uur raakte de gehele auto van een 31-jarige man uit de gemeente Terneuzen bij een eenzijdig ongeval op de Westkade in Sas van Gent vernield.
Hij reed over de Westkade komende uit de richting Ooststraat. De automobilist moest uitwijken voor een auto die voor hem reed en linksaf sloeg. Hij week uit naar links en botste tegen een bermpaal, reed vervolgens tegen de sloep en reed vijf betonnen paaltjes omver.
De bestuurder bleef ongedeerd.

Z-5272-2003 RIJBEWIJS INGEVORDERD

Op de N61 in Biervliet werd vrijdag omstreeks 20.50 uur het rijbewijs van een 20-jarige motorrijder uit Brugge (B) ingevorderd.
De motorrijder reed na correctie 140 km/uur daar waar 80 km/uur is toegestaan, derhalve een overschrijding van 60 km/uur.

O-5273-2003 RIJDEN ONDER INVLOED

Een 42-jarige bestuurder van een bromscooter reed zaterdag rond 01.05 uur slingerend over de Hogezoom van afgesloten Renesse en werd aangehouden wegens rijden onder invloed.
De man uit Zwijndrecht had 3,8 maal de toegestane hoeveelheid alcohol genuttigd.
Hij kreeg een rijverbod van 10 uur omdat zijn rijbewijs lang geleden al volledig ongeldig verklaard was.