Politie Noord- en Oost Gelderland

Omstreeks 15.30 uur is aan de Molenmakershoek in Apeldoorn een 53-jarige man uit Ugchelen door het dak gezakt. Hij viel zo'n 5 meter naar beneden en kwam op het dak van een auto terecht. Hij is met onbekend letsel naar het Lukas overgebracht en de Arbeidsinspectie is in kennis gesteld.

Rond 21.55 uur zag een motoragent een jongedame zonder helm op een brommer over het voetpad van de Kerklaan rijden. Bij het zien van de agent croste zij met hoge snelheid via het Oranjepark naar de regentesselaan. Hier reed ze een oprit van een woning op en werd daar door de agent aangetroffen. Het blek, dat de brommer niet verzekerd was en ten onrechte oranje plaatjes voerde, dus een helm was wel verplicht. Voor alle overtredingen kan ze gaan sparen, want ze kreeg twee bekeuringen mee.

Afgelopen nacht deden zich twee incidenten voor in het uitgaansgebeuren. Een 22-jarige Apeldoorner werd aangehouden nadat hij op de Nieuwstraat omstreeks 00.20 uur een 20-jarige plaatsgenoot met peperspray had bespoten. Een ruzie zou de aanleiding zijn en de politie stelt een onderzoek in omdat beide partijen verschillende verklaringen afleggen. Getuigen worden gevraagd zich te melden via 0900- 8844

Verder werd een 18-jarige Apeldoorner aangehouden die ruzie had gehad in een horecagelegenheid en daaruit verwijderd werd. Toen de tegenpartij ene gesprek met hem aanging kreeg deze een paar stompen in z'n gezicht en liep o.a.een gescheurde lip op. De man wordt verhoord en pv wordt opgemaakt.

Einde berichten

Anton de Ronde 0900- 8844