BNN

PERSBERICHT

Hilversum, 28 juli 2003

Lust for life: disco freakout part two

Op zaterdag 2 augustus presenteert BNN haar maandelijkse clubavond Lust for Life vanuit Hotel Arena TONIGHT. De maand augustus staat in het teken van Disco Freakout Part Two, dus trek aan die soulpijpen, glittertopjes, plateauzolen, afro-pruiken en nepwimpers. Er mag van alles, als het maar disco, seventies en over-the-top is!

Disco Freakout was in mei een regelrechte hit met dampende house, swingende soul en ijzersterke discoclassics. Daarom gaan we op herhaling met in de Kerkzaal muziek voor de echte discofreaks door Alex van Oostrom en Captain F. Dj's Kevin & Rogor en Cassie 6 zorgen in de Tuinzaal voor de funky tunes.

Bezoekers die zich op deze avond kleden als een echte disco diva lopen grote risico om gratis naar binnen te mogen. Daarnaast krijg je binnen de kans om je een echte afro-haircut aan te laten meten.

Iedere eerste zaterdag van de maand organiseert BNN de clubavond Lust for Life. Tijdens deze avond is er aandacht voor muziek, dans en visueel vermaak. Uniek aan deze avonden is het avondvullende programma met verrassende elementen zoals cabaret, modeshows en exposities. Naast de gebruikelijke programmering is er altijd een thema aan de avond verbonden. Op 6 september vindt de volgende clubavond van BNN plaats.

Kaarten voor Lust for Life zijn te koop voor 12,50 euro bij de Ticketservice en bij Hotel Arena TONIGHT. De zaal gaat open om 22.00 uur.

Voor meer informatie en beeldmateriaal, BNN Communicatie: Marion van Dam, tel.: 035-6555333. e-mail: marion.van.dam@bnn.nl