Ingezonden persbericht

Afdeling Communicatie
Hilversum, 29-07-2003

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 2 augustus
Radio 2 ­ 16.00 uur

Henk 'the nits' hofstede te gast in tros muziekcafÉ

Hadassah de Boer presenteert zaterdag 2 augustus een nieuwe, gevarieerde aflevering van het live muziekprogramma TROS MUZIEKCAFÉ op Radio 2. In Studio De Plantage ontvangt zij onder anderen de volgende gasten.

René Shuman en zangeres Angel-Eye hebben een eigentijdse versie van Elvis Presley's 'Don't be Cruel' gemaakt en zingen dit in TROS MUZIEKCAFÉ. Dit vrolijke nummer is René Shuman als vertolker van Elvis-repertoire natuurlijk op het lijf geschreven.

Henk Hofstede is zanger van The Nits maar maakte onlangs een solo-album, getiteld 'Het draagbare huis'. Op deze cd werkt hij met veel mensen samen, zoals Frank Boeijen, maar ook met zijn eigen vrouw en kinderen. Henk Hofstede komt zingen en Hadassah praat met hem in TROS MUZIEKCAFÉ.

Chastity is een leuk en vrij nieuw Nederlands meidentrio. Ze hebben pas de debuutsingle 'Never Ever Say Goodbye' uitgebracht. In TROS MUZIEKCAFÉ wordt uitgebreid kennisgemaakt met de drie dames.

Onlangs waren Great Female Voices en de Harry Emmery Band te gast in TROS MUZIEKCAFÉ. Maar omdat een aantal 'female voices' ontbraken, komen ze zaterdag opnieuw langs.

TROS MUZIEKCAFÉ komt elke zaterdag tussen 16.00 en 18.00 uur vanuit Studio De Plantage in Amsterdam (naast Artis) en wordt uitgezonden op Radio 2. Publiek is van harte welkom de uitzending (gratis) bij te wonen. Meer informatie is te vinden via de website www.trosradio2.nl.



Ingezonden persbericht