ADO Den Haag

PERSMEDEDELING

Den Haag, dinsdag 29 juli 2003

T.a.v. de sportredactie

Informatie kaartverkoop ADO Den Haag - Athletic de Bilbao

Zaterdag 2 augustus a.s. speelt ADO Den Haag in het Zuiderparkstadion een oefenwedstrijd tegen Athletic de Bilbao. Het duel begint om 17.00 uur.

De toegangsprijzen voor de Aad Mansveldtribune bedragen EUR 10,= voor volwassenen en EUR 5,= voor kinderen tot en met 12 jaar en 65 plussers. Voor de Zuid tribune bedragen de prijzen resp. EUR 12,= en EUR 6,= per stuk. De kassa's zullen vanaf 13.00 uur geopend zijn, het stadion opent haar deuren om 15.30 uur.

Omdat de productie van nieuw aangevraagde (Seizoen) Club Cards in volle gang is, zal niet iedereen reeds in het bezit zijn van een Club Card of Seizoen Club Card. Zodoende worden supporters bij wijze van uitzondering alleen rondom de oefenwedstrijd tegen Athletic de Bilbao van a.s. zaterdag in de gelegenheid gesteld om met een geldig legitimatiebewijs een toegangsbewijs te kopen aan de kassa's van het Zuiderparkstadion. Overigens dienen zoals te doen gebruikelijk alle supporters bij de toegangscontrole op verzoek een geldig legitimatiebewijs te kunnen overhandigen.

In tegenstelling tot de wedstrijden van het reguliere seizoen kunnen voor het oefenduel geen toegangskaarten gekocht bij de Ticketbox voorverkoopadressen. Om de drukte aan de kassa's op de wedstrijddag te verlichten wordt er op woensdag 30 juli a.s. van 14.00 tot 20.00 uur aan de kassa's van het Zuiderparkstadion een extra kaartverkoop georganiseerd.

Bovengenoemde maatregelen gelden alleen voor de betreffende oefenwedstrijd en zijn dus met ingang van het nieuwe seizoen niet van kracht. Vanaf de eerste competitiewedstrijd in het Zuiderparkstadion (zaterdag 23 augustus a.s. tegen FC Utrecht) kan alleen met een geldige (Seizoen) Club Card in combinatie met een geldig legitimatiebewijs het stadion betreden worden.